POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Zapalio kafanu zbog devojke?!
Foto: Printscreen Kurir TV

Paljevina

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Zapalio kafanu zbog devojke?!

Crna Hronika -

Mladić je to uradio jer ga je navodno devojka ostavila u toj kafani

BEOGRAD - M. Š. (25) uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru kantom benzina polio zid „Gradske kafane“ na Novom Beogradu i zapalio ga. Kako saznajemo, mladić je to uradio jer ga je navodno devojka ostavila u toj kafani.Povređenih nije bilo, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, vatrena stihija se nije proširila na unutrašnjost lokala.- Policijska patrola je bila u blizini i primetila požar. Obavestili su vatrogasce, a na licu mesta zatekli su muškarca s kantom benzina i uhapsili ga. Vatrogasci su ubrzo stigli i sprečili širenje požara na unutrašnjost lokala od 300 kvadratnih metara - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.On dodaje da je uhapšeni piroman dao izjavu, u kojoj je naveo da je bio besan zbog ljubavnih problema.

- Rekao je da ga je u toj kafani ostavila devojka koju još uvek voli i da ju je zato polio benzinom i zapalio. Vlasniku kafane uhapšeni mladić nije poznat, niti su mu poznati njegovi ljubavni problemi.

Rekao je da nije bilo pretnji, ali ne isključuje se mogućnost da je neko naručio paljenje i za to platio čoveka. U svakom slučaju, istragom će biti utvrđen tačan motiv podmetanja požara - objasnio je naš sagovornik.J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track