POŽAR NA VRAČARU: Izgoreli automobili generala Ponoša i Vladimira Vuksanovića
Foto: Nemanja Pančič, Damir Dervišagić

Plamen ugasili vatrogasci

POŽAR NA VRAČARU: Izgoreli automobili generala Ponoša i Vladimira Vuksanovića

Crna Hronika -
Vatrena stihija je prvo zahvatila automobil marke BMW, vlasnišvo Vladimira Vuksanovića (37), da bi se zatim plamen proširio na parkiranu hondu, čiji je vlasnik general Zdravko Ponoš

BEOGRAD - U požaru koji je izbio rano jutros oko 4 sata u Metohijskoj ulici kod broja 19 na Vračaru izgorela su tri vozila. Vlasnici dva od četiri izgorela automobila su maneken i bivši dečko Nataše Bekvalac Vladimir Vuksanović i bivši načelnik generalštaba Vojske Srbije general Zdravko Ponoš.

Kako Kurir saznaje vatrena vatrena stihija je prvo zahvatila automobil marke BMW , vlasnišvo Vladimira Vuksanovića (37), da bi zatim se plamen proširo na parkiranu hondu, čiji je vlasnik general Zdravko Ponoš (53) . Na kraju, vatra je zahvatila škodu "oktaviju" čiji je vlasnik Zaharije S. (24).

Policija je izašla na mesto požara gde je obavila uviđaj koji će pokazati da li je požar podmetnut ili uzrok izbijanja vatre leži u neispravnim instalacijama na automobilu marke BMW. Vatru na vozilima ugasile su dve vatrogasne ekipe.

U požaru nije bilo povređenih.

( E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track