POŽAR NA VRAČARU: Pogledajte, od vozila Ponoša i Vuksanovića nije ostalo ništa
Foto: Kurir Marina Lopičić, Pančić, Dervišagić

Totalna šteta

POŽAR NA VRAČARU: Pogledajte, od vozila Ponoša i Vuksanovića nije ostalo ništa

Crna Hronika -
Do požara je došlo zbog kvara na instalacijama BMW, a honda generala Ponoša koja je bila parkirana pored Vuksanovićevog vozila nastradala je kao kolateralna šteta

BEOGRAD - Automobili marke BMW beogradskih registracija u vlasništvu manekena Vladimira Vuksanovića i honda u vlasništvu bivšeg načelnika generalštaba Vojske Srbije Zdravka Ponoša, kao i škoda oktavia još jedne osobe izgorele su rano jutros u Metohijskoj ulici na Vračaru.

Naime požar je kako Kurir saznaje buknuo jutros oko četiri sata, kada je vatra zahvatila prvo Vuksanovićev BMW odakle se proširila na Ponoševu hondu, a zatim zahvatila i škodu oktavia beogradskih tablica koja je bila parkirana blizu ova dva vozila.

Građani koji su primetili automobile kako gore pozvali su vatrogasce koji su sa dva vozila posle 15 minuta borbe sa vatrom uspeli da ugase požar na zapaljenim vozilima.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, požar ipak nije bio podmetnut. Do njega je došlo zbog kvara na instalacijama automobila na BMW, a "honda" generala Ponoša, koja je bila parkirana odmah pored, samo je "kolateralna šteta" požara.

Vuksanović je ispričao da je kolima stigao ispred zgrade posle 4 sata i otišao u stan. Ubrzo je začuo prasak.

- Imao sam kvar na instalacijama, samo je odjednom krenuo dim iz haube. Bitno je da su svi ok, rekao je Vuksanović.

Podsetimo vlasnik BMW Vladimir Vuksanović je poznati maneken koji je bio u dugogodišnjoj vezi sa srpskom pevačicom Natašom Bekvalac i jedan od učesnika rialitija Survajver. Vlasnik honde Zdravko Ponoš je bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije od 2006. godine do kraja decembra 2008 kada je ukazom bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića smenjen zbog nesuglasica sa ministrom odbrane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track