PREGAŽENA ŽENA U NOVOM SADU: Svi tragaju za vozačem crnog džipa

Potraga za čovekom koji je pregazio Mariju Milišić (28)

PREGAŽENA ŽENA U NOVOM SADU: Svi tragaju za vozačem crnog džipa

Crna Hronika -
U Novom Sadu nema više od sto automobila kakvim je oborena nesrećna žena, pa u policiji očekuju da će vozač brzo biti uhapšen

NOVI SAD - Kompletna novosadska policija traga za vozačem automobila koji je u ponedeljak uveče pregazio konobaricu Mariju Milišić (28), na koju je potom naleteo taksista S. C. (57) iz udruženja „Pan taksi“.

Prema saznanjima Kurira, vozač koji je udario Mariju upravljao je džipom crne boje, kojih u Novom Sadu ima nekoliko desetina, i očekuje da on brzo bude identifikovan i priveden.Podsetimo, nesreća u kojoj je stradala Marija Milišić dogodila se u ponedeljk oko 18 časova na Somborskom bulevaru, kad je nesrećnu Mariju gazda kafane u kojoj je radila poslao po cigarete. Odmah nakon nesreće izdato je naređenje da se sve jedinice policije iz Novog Sada i okoline uključe u potragu.

Uviđaj i juče obavljen... Somborski bulevar u Novom Sadu
Uviđaj i juče obavljen... Somborski bulevar u Novom Sadu

Pregledane sve kamere- Od trenutka nesreće svi policajci su na nogama! Pregledani su snimci sa svih saobraćajnih kamera u gradu, sprovode se brojne istražne radnje, znamo u kom je automobilu bio odbegli vozač i očekujemo da on brzo bude uhapšen. Ima nekoliko desetina takvih automobila u Novom Sadu i nema šanse da se izvuče. Vozaču je bolje da se sam javi i olakša sebi, jer će mu u suprotnom činjenica da je pobegao posle nesreće biti otežavajuća okolnost - objašnjava dobro obavešteni izvor Kurira.Prema saznanjima Kurira, Marija Milišić je udarena u trenutu kad je pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza.- Na nju je u tom trenutku naleteo vozač džipa. Međutim, on je nije ubio. Od tog udarca njoj je slomljena leva butna kost, ali je onda na nju naleteo taksista koji je išao iz džipa, i to je bilo kobno po devojku - otkriva naš sagovornik i pojašnjava:

Taksista je usmrtio- Naime, vozač taksija, koji je bio u automobilu marke „fijat linea“, devojci je prešao preko glave i usmrtio je na licu mesta. Međutim, za razliku od vozača džipa, taksista se zaustavio i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. On je iste večeri policiji dao izjavu, nakon čega je pušten.

U žalosti... Suprug i svekrva
U žalosti... Suprug i svekrva

ŠOK Tuga u porodici nastradale TEODORA ČEKA MAMU DA SE VRATIU porodici nesrećne Marije šok i tuga.- Naša četvorogodišnja Teodora i dalje čeka mamu da se vrati s posla. Te noći je do pola dva posle ponoći bila budna i čekala je, ponavljajući da neće da spava jer će sada doći njena mamica - kaže sa suzama u očima suprug Milan Ðarmati, koji je s Marijom bio u vanbračnoj zajednici deset godina.U kući u Ulici Petefi Šandora, gde su Milan i Marija živeli kao podstanari, juče se okupljala rodbina. Pored supruga Milana stoji uplakana Marijina svekrva Snežana.- Ode moja snajka, moja nada, koja je bila predobra. Ne govorim to zato što je više nema, nego zato što je to živa istina. Bila je predobra, vredna, požrtvovana za svoju porodicu. Ubi je idiot! Ništa mi ne dobijamo time što će ga naći ili neće, mi znamo da više nemamo našu Mariju - plače dok priča svekrva Snežana.

Radila tek 15 danaGAZDA KAFANE: BILA JE POŠTENAU kafani „Kristal“, gde je Marija radila, zatekli smo gazdu Milana Galovića.- Kod mene je radila 10-15 dana. Bila je vredna i poštena. Tog dana je radila drugu smenu od 15 do 23 časa. Negde pre šest poslao sam je da mi kupi cigarete. Video sam da je nema, te sam je pozvao telefonom, ali je bila nedostupna. Onda je jedan od gostiju pošao da vidi šta je s njom i tek tada sam saznao strašnu vest - rekao je Galović.

Vrisak i nevericaMAJCI POZLILOU Marijinoj devojačkoj kući kuknjava i vriska. Marija je imala majku i dve mlađe sestre.- Ne, to nije tačno. Nemojte me lagati. Nije moja Maja poginula, to je nemoguće - vrišteći na sav glas izgovorila je majka Vesna kad su joj saopštili da je izgubila ćerku. Njoj je pozlilo, pa je reagovala Hitna pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track