PRESELJEN: Ubica iz Padinske skele prebačen u CZ

Prebacivanje nakon ubistva

PRESELJEN: Ubica iz Padinske skele prebačen u CZ

Crna Hronika -
BEOGRAD - Osuđenik Zoran Marković (36), koji je u utorak u zatvoru „Nova Skela“ ubio cimera Predraga Anovića (36), prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on bi u narednih nekoliko dana trebalo da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu zbog zločina za koji se sumnjiči.

- Tokom istrage biće naloženo i njegovo psihijatrijsko veštačenje, kako bi se utvrdile sve okolnosti ubistva - kaže izvor Kurira iz istrage.Anović je, podsetimo, pronađen mrtav u ćeliji. Cimer ga je, kako se sumnja, zadavio pertlom s patike. Prema nezvaničnim informacijama, cimeri su se posvađali jer je jedan optuživao drugog da ga cinkari. Međutim, prema rečima sagovornika iz istrage, zatvorska uprava pre zločina nije imala nikakve zabeležene incidente među cimerima.

- Niko od zaposlenih u zatvoru, kao ni od osuđenika nije posumnjao da su njih dvojica u bilo kakvom sukobu. Bili su smešteni u bolničkom bloku i pre ubistva i nikakvih problema nije bilo - dodaje naš izvor.Ćelija u kojoj su boravili tokom izdržavanja kazne, kako objašnjava, nema kamere, pa bi tek tokom istrage trebalo da bude utvrđeno šta se tačno dogodilo. (J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track