PRESTALA JE MUZIKA I ČULI SU SE SAMO KRICI: Svedočenje žene koja je upoznala Dijanu u manastiru!
Foto: Facebook Printscreen

Nezapamćema tragedija

PRESTALA JE MUZIKA I ČULI SU SE SAMO KRICI: Svedočenje žene koja je upoznala Dijanu u manastiru!

Crna Hronika -

Milica Živanov iz Žitišta otkrila je za Telegraf kako je upoznala tragično ubijenu Dijanu, kao i šta se dešavalo dok je trajala smrtonosna drama u ovom malom banatskom mestu.

"Noćna mora… još uvek ne mogu da verujem! Svi smo bili veseli kad je počelo da puca… komentarisali smo da bacaju petarde i nastavili da pevamo. U trenutku ljudi su počeli da beže kao mravi iz mravinjaka, prestala je muzika i čuli su se samo krici… pobegli smo sa lica mesta, brat, snajka, moja ćerka i ja, glavom bez obzira… još uvek sam u šoku i pod sedativima… Najgore što od svega, danas sam saznala da je ubijena, Dijana Zlatić, mlada žena koju sam lično znala", ispričala je i dalje potresena mlada žena iz Žitišta.

Posted by Milica Zivanov on Saturday, January 23, 2016

Dijanu je, kako kaže, upoznala pre dve i po godine.

"Išle smo u obilazak Fruškogorskih manastira preko društva za borbu protiv šećerne bolesti! Dijana je bila dijabetičar, na insulinu, kao i ja! Nisam je poznavala i nikad posle tog dana nisam videla, niti sam čula nešto o njoj, ostala mi je samo uspomena na taj dan i prelepo popodne koje smo provele zajedno", iskrena je Milica.

Posted by Dijana Zlatic on Friday, August 28, 2015

I ona je načula da je ljubomora glavni motiv stravičnog masakra o kome priča ceo svet.

"Dobro pitanje, ZAŠTO? I ja sam načula iz medija da je ljubomora posredi! O tome ne želim ni da komentarišem, prolazim kroz isto, sa bivšim mužem! Porodično nasilje treba ozbiljnije shvatiti i reagovati na vreme.", izjavila je žena koja je na kraju zaključila kako se iskreno nada da se ovakva tragedija neće ponoviti a porodicama nastradalih uputila najiskrenije saučešće.

(SD)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja