PRETIO POLOMLJENOM FLAŠOM: Srbin opljačkao restoran u Italiji
Foto: Profimedia

Vikao Money money

PRETIO POLOMLJENOM FLAŠOM: Srbin opljačkao restoran u Italiji

Crna Hronika -
Tačno u 18 sati, prodavačica u restoranu bila je sama za kasom, kada je Srbin uleteo u lokal, preteći polomljenom flašom nesrećnoj ženi

Mirno nedeljno popodne u italijanskom gradiću Arcinjanu poremtio je srpski državljanin koji je upao u lokalni restoran, uz pretnju polomlljenom flašom, tražio da mu se preda novac iz kase. Plen nije zadržao ni 15 minuta: uhapšen je par stotina metara od lokala...

Italijanski mediji navode da je to bila "nedelja straha" u Arcinjanu, a sve zbog Srbina M.J. (35) koji je izvršio holivudski prepad na restoran italijanskih specijaliteta "Al Duomo".

Tačno u 18 sati, prodavačica u restoranu bila je sama za kasom, kada je Srbin uleteo u lokal, preteći polomljenom flašom nesrećnoj ženi. Prestravljenu ženu je dodatno uznemirio povicima "Money, money", tražeći od prodavačice da izvadi novac iz kase.

Ona je pokušala da aktivira alarm, ali je Srbin u tome sprečio, oteo novac, i pobegao niz ulicu. Kratko je trajao njegov beg: karabinjeri su ga zaustavili nakon samo par stotina metara, i sada se nalazi u pritvoru, gde čeka saslušanje istražnog sudije.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(vicenzatoday.it)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track