PRETUČEN SAŠA MILENIĆ: Napadnut ispred gimnazije u kojoj radi kao profesor!
Foto: Bogdan Vranješević

Incident

PRETUČEN SAŠA MILENIĆ: Napadnut ispred gimnazije u kojoj radi kao profesor!

Crna Hronika -
Portparol Zajedno za Šumadiju, Zoran Palčić, kaže da je Milenić zadobio povrede oka, nosa i usta. i da je zadržan na bolničkom lečenju na Klinici za otorinolaringologiju

KRAGUJEVAC - Saša Milenić, potpredsednik inicijativnog odbora stranke Zajedno za Šumadiju, pretučen je u ponedeljak uveče u Kragujevcu ispred ovdašnje Prve gimnazije, u kojoj radi kao profesor filozofije od kada nije na funkciji predsednika Skupštine grada Kragujevca.

Kako Kurir nezvanično saznaje, na aktuelnog odbornika lokalnog parlamenta i bliskog saradnika Veroljuba Stevanovića iz čista mira nasrnuo je I. V.

- Posle završetka sednice nastavničkog veća, oko 19 sati, Milenić je sa kolegama pričao ispred Gimnazije. Tada je naišao I. V., pozdravio se sa Milenićem koga poznaje, započeo najnormalniju priču i zatim ga iz čista mira udario dva puta u glavu. Kada je Saša pao na zemlju, ovaj ga je i šutnuo nogom, kaže za Kurir očevidac događaja.

Milenić zadržan na bolničkom lečenju

Portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević izjavila je da je obornik Saša Milenić, zbog zadobijenih povreda, zadržan na bolničkom lečenju na Klinici za otorinolaringologiju.

"Posle obavljene dijagnostike i specijalističkih pregleda u Urgentnom centru i Klinici za otorinolaringologiju Mileniću su ustanovljene teške telesne povrede", rekla je Đorđević i precizirala da je reč o prelomu leve jagodične kosti.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je večeras da se što hitnije ispitaju sve okolnosti napada na funkcionera stranke Zajedno za Šumadiju i profesora Sašu Milenića. Prema rečima ministra Stefanovića, ovo će biti jedan od prioriteta u radu kragujevačke policije, kako bi se što pre rasvetlile sve činjenice u vezi sa ovim događajem.Portparol Zajedno za Šumadiju, Zoran Palčić, izjavio nam je da je Milenić zadobio povrede oka, nosa i usta.

- Ima velike podlive i rasekotine, a lekari utvrđuju stepen povreda. Najoštrije osuđujemo ovaj ničim izazvan napad i zahtevamo od nadležnih državnih organa da rasvetle ceo slučaj, izjavio je potrparol ZZŠ.U policiji su nam večeras potvrdili da je Milenić napadnut, ali do okončanja istrage nisu želeli da iznose više detalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja