PREVARIO ZORANA CVIJANOVIĆA: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Milka Josifova
Foto: Damir Dervišagić

Producent se sumnjiči za prevaru

PREVARIO ZORANA CVIJANOVIĆA: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Milka Josifova

Crna Hronika -
Josifov se sumnnjiči da je izvršio krivično delo prevara na štetu Cvijanovića i Vraneša, precizira se u informaciji tužilaštva

BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv producenta Milka Josifova zbog sumnje da je prevario poznatog beogradskog glumca Zorana Cvijanovića, kao i Nebojšu Vraneša.

Josifov se sumnnjiči da je izvršio krivično delo prevara na štetu Cvijanovića i Vraneša, precizira se u informaciji tužilaštva.

Tužilaštvo napominje da je postupajući po krivičnoj prijavi koja mu je podneta protiv osumnjičenog Milka Josifova donelo naredbu o sprovođenju istrage u toku koje će biti saslušan osumnjičen, kao i ispitani svedoci i preduzeti druge dokazne radnje.

U radnoj biografiji Josifova dostupnoj na internetu pominje se da je producirao filmove "Lepa sela lepo gore" i "Munje".

Kasnije je, prema pisanju medija, sa Cvijanovićem otvorio privatnu firmu za reciklažu.

Mediji su preneli danas da se glumac Cvijanović našao na ulici pošto je sa porodicom morao da napusti stan na Vračaru u kome je živeo, jer nije uspeo da isplati dugovanja od 70.000 evra.

Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika, pišu mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track