PREŽIVELA BMW SMRTI: Moju unuku su od smrti delile sekunde!

Deda Milice Jokić (18)

PREŽIVELA BMW SMRTI: Moju unuku su od smrti delile sekunde!

Crna Hronika -
Milica je u očajnom stanju jer je izgubila drugove, a među njima i najbolju prijateljicu Anastasiju, kaže za Kurir Miličin deda

BEOGRAD - Milica je u teškom stanju, ono malo što nam je rekla bilo je dovoljno da shvatimo kroz kakvu je strahotu prošla. Moja unuka se bukvalno borila za život i za to je imala svega nekoliko trenutaka. Ona to neće moći da zaboravi dok je živa.

Zabrinut... Miličin deda
Zabrinut... Miličin deda

Ovo je za Kurir juče izjavio deda Milice Jokić (18), preživele putnice iz BMW koji je uleteo u Dunav. Miličinog dedu zatekli smo juče ispred zgrade u kojoj živi s unukom i svojom ćerkom. Kaže da je Milica u teškom stanju, da se ne odvaja od majke i da nije sposobna da priča o tragediji koja se dogodila.- Mnogo joj je teško i nema snage da govori o onome što se desilo. Pored svega što je preživela, u očajnom je stanju jer je izgubila drugove, a među njima i najbolju prijateljicu Anastasiju. Želi da njenim roditeljima izjavi saučešće, ali ju je strah da neće imati snage za tako nešto - kazao nam je Miličin deda.On dodaje da je Milica dete razvedenih roditelja i da je sve ovo što joj se desilo još jedna trauma za nju.- Ova tragedija će je pratiti ceo život. Niko od nas ne može ni da pomisli kako joj je bilo u trenucima kad se borila za goli život. Na njoj vidim koliko je to strašno. Samo mogu da se nadam da će to što pre uspeti da prevaziđe - kaže sa suzama u očima deda preživele devojke.(J. R.)

Urgentni centarLEKARI O OPERACIJI OLJINOG SINASin Olje Bećković Luka Višnjić oporavlja se u Urgentnom centru.Luka je slomio ruku, a danas bi trebalo da se odluči da li je neophodna operacija. Osim toga, mladić nema druge povrede i njegovo opšte stanje je dobro - navodi izvor Kurira iz Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track