PREŽIVELI RAT, NASTRADALI POD ŠLEPEROM: Milica na internetu saznala da je izgubila celu porodicu
Foto: Facebook Printscreen

Stravični detalji nesreće kod Loznice

PREŽIVELI RAT, NASTRADALI POD ŠLEPEROM: Milica na internetu saznala da je izgubila celu porodicu

Crna Hronika -

LOZNICA - Supružnici Radivoje (55) i Nada (51) Đokanović, njihov sin Petar i dvoipogodišnja unuka Jelena Stanojević iz Srebrenice poginuli su u direktnom sudaru sa kamionom kod Banje Koviljače.

U nesreći, koja se dogodila u ponedeljak oko 17.30 časova, teško je povređena ćerka Đokanovića Olivera Stanojević (21).

Stanojevićevoj je lekarska pomoć ukazana u lozničkoj bolnici, odakle je zbog težine povreda prevezena u bolnicu u Beogradu, ali je nažalost tokom noći podlegla povredama.

Kako su ispričali očevici ove saobraćajne nesreće, "golf" kojim je upravljao Radivoje Đokanović kretao se iz pravca Loznice prema Malom Zvorniku i prešao je u suprotnu traku, što je bilo kobno.

Podglegla povredama... Olivera Stanojević
Podglegla povredama... Olivera Stanojević

- "Golf" je samo u jednom trenutku naglo skrenuo i zakucao se u kamion. Koliko je udar bio jak govori činjenica da se vozilo, koje je u potpunosti uništeno, odbilo nekoliko metara od kamiona. Delovi automobila i kamiona leteli su na sve strane - kazao je očevidac.

Dodao je da su tela nastradalih i povređene žene iz vozila izvukli vatrogasci tek nakon što su isekli lim automobila.

Kako se juče moglo čuti, nesrećna porodica iz Srebrenice boravila je prethodnog vikenda na svadbi u Srbiji, a nastradala je pri povratku kući.

Ćerka Milica je otišla u Čačak kod drugarice, kada je na internetu pročitala vest o stravičnoj nesreći u kojoj je poginulo četvoro. Odmah je znala da je u pitanju njena porodica.

(glassrpske.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track