PREŽIVEO U DŽIPU SMRTI KOD PRIJEPOLJA: Dok smo leteli niz strminu odvezao sam pojas...
Foto: Printscreen

Uspeo da ispliva

PREŽIVEO U DŽIPU SMRTI KOD PRIJEPOLJA: Dok smo leteli niz strminu odvezao sam pojas...

Crna Hronika -
Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovalo je na poslovni sastanak u Užic, ali je džip prilikom preticanja izgubio kontrolu i udario u levu obalu, a zatim probio metalnu ogradu na suprotnoj strani i niz strminu dugu oko dvadesetak metara sleteo u Zlatarsko jezero

Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovalo je na poslovni sastanak u Užice. Do nesreće je došlo oko 9 sati pošto je džip prilikom preticanja izgubio kontrolu i udario u levu obalu a zatim probio metalnu ogradu na suprotnoj strani i niz strminu dugu oko dvadesetak metara sleteo u Zlatarsko jezero.

Vlasnik privatne turističke organizacije „San turs“ i predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Goran Cmiljanović je zadobio lakše povrede, a nakon što je zbrinut u Domu zdarvalja u Novoj Varoši upućen je u Prijepolje na dalje lečenje.

- Sedeo sam na mestu suvozača, a Ivana na zadnjem sedištu. Dok smo leteli niz strminu uspeo sam da odvežem pojas, a isplivao sam tek pošto se auto napunio vodom. Prodirala je velikom brzinom kroz polupane prozore a mislio sam da mi nema spasa jer mi je nivo voda u vozilu bio iznad glave. Srećom, nakon više pokušaja uspeo sam da otvorim vrata. Dok smo leteli niz obalu čuo sam zapomaganje, a zatim samo muk – kaže preživeli Goran Cmiljanović.

http://www.youtube.com/watch?v=27QvXtASDzQ

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja