PRIPADNIK "ČETNIKA" IZBODEN PO DRUGI PUT: Krvava svađa zbog muzike u valjevskoj kafani
Foto: Nemanja Pančić

Ovo mu je drugo ranjavanje nožem

PRIPADNIK "ČETNIKA" IZBODEN PO DRUGI PUT: Krvava svađa zbog muzike u valjevskoj kafani

Crna Hronika -

Za sada nepoznati mladić je u noći između nedelje i ponedeljka oko tri časa u kafiću “Frenki” nožem izbo Valjevca Aleksandra Čolića (25).

Do sukoba između Čolića i mladića, koji po opisu očevidaca ima oko 20 godina, došlo je posle svađe oko muzike u tom kafiću u staroj čaršiji Tešnjar, nakon čega je napadač potegao nož i Čoliću zadao dva udarca u predelu grudi i bubrega, da bi potom pobegao u nepoznatom pravcu pre dolaska policije na lice mesta.

Čoliću, koji je sa povredama opasnim po život operisan u valjevskoj bolnici, ovo je drugo ranjavanje hladnim oružje, pošto je i pre četiri godine, dok je radio kao fizičko obezbeđenje u pivnici hotela “Grand”, posečen kuhinjskim nožem od strane mladića koji je tako naoružan pokušao da uđe u taj objekat.

On je, inače, policiji poznat pošto je u julu 2014. godine, sa grupom istomišljenika i pripadnika “Četnici Valjevo”, uhapšen zbog napada na učesnike skupa “Žena u crnom”, koji su na centralnom gradskom trgu u Valjevu organizovali obeležavanje godišnjice zločina u Srebrenici.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja