PROFESORKA DILOVALA DROGU: Uhvaćena sa 75 grama heroina!

Nastavnici iz Zaječara našli drogu

PROFESORKA DILOVALA DROGU: Uhvaćena sa 75 grama heroina!

Crna Hronika -
Ana Manojlović, koja radi na zameni u osnovnoj školi, izjavila da je drogu čuvala za Marka Ljubomirovića, koji je takođe uhapšen

ZAJEČAR - Ana Manojlović (39), profesorka engleskog jezika iz Zaječara, uhapšena je jer je u njenoj torbi pronađeno 75 grama heroina!

Policija je uhapsila i Marka Ljubomirovića (28) iz Zaječara, a protiv oboje je podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga.Kako saznajemo, policija je profesorku presrela u Ulici Marije Bursać u Zaječaru, nakon čega je pretresom u njenoj torbici nađena bočica sa 75 grama heroina. Ona je izjavila da droga pripada njenom prijatelju Marku Ljubomiroviću, koji je ubrzo priveden. On je, kako smo saznali, priznao da je heroin njegov, a da ga je Manojlovićka čuvala.Sumnjivo društvo- Ljubomirović je poznat kao diler droge, a osumnjičena kao uživalac. Tako su se upoznali. Međutim, proverava se da li je droga kod nje bila samo na čuvanju, kako su oboje izjavili, ili je ona dilovala za Ljubomirovića, a on je preuzeo odgovornost da je zaštiti - navodi izvor Kurira.

Osumnjičena Ana Manojlović, kako saznajemo, trenutno radi na zameni kao nastavnik engleskog jezika u Osnovnoj školi „Ðorđe Simeonović“ u selu Podgorac kod Boljevca.- Prema informacijama s terena, tokom boravka u Podgorcu osumnjičena se kretala u sumnjivom društvu i imala je kontakte sa osobama za koje se veruje da su uživaoci droge. Reč je o starijim osobama, a zasad ne postoje informacije da je narkotike pokušavala da rastura među učenicima. Zna se da je koristila marihuanu, kojom se najverovatnije snabdevala u Podgorcu, gde je policija nalazila zasade - objašnjava naš sagovornik i dodaje da osumnjičena ima muža i maloletnog sina.

Nisu se oglasili... OŠ „Ðorđe Simeonović“
Nisu se oglasili... OŠ „Ðorđe Simeonović“

Dopis ministarstvuPrema nepotvrđenim informacijama, Ana Manojlović radi na zameni u još nekoj školi u Zaječaru, pa je policija dopis o njenom hapšenju poslala Ministarstvu prosvete. Kurir je juče pokušao da dobije komentar u OŠ „“Ðorđe Simeonović“, ali se niko nije javljao na telefon.

HronologijaNARKO-PROFESORI- oktobar 2007 - Radica Veljković, profesor srpskog jezika u Pirotu, uhapšena je na graničnom prelazu Preševo sa 3.984 tablete „tramadola“ -januar 2013 - Profesor fizičkog Devete beogradske gimnazije Radomir Mandić uhapšen je zbog sumnje da je dilovao narkotike učenicima. - april 2013 - Nastavnik fizičkog Srećko Ćirić (49) ubijen nakon svađe oko prodaje droge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja