PRONAĐEN UBICA PEVAČICE: Monstrum je podvojena ličnost, ne seća se zločina!

Psihički bolesnik presudio Jeleni Krsmanović iz Borče

PRONAĐEN UBICA PEVAČICE: Monstrum je podvojena ličnost, ne seća se zločina!

Crna Hronika -

Osumnjičeni, za koga je premijer Vučić rekao da je poznat policiji, javno se oglašavao i govorio o ubistvu zvezde „Granda“

BEOGRAD - Ubica pevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio stravično ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.

Kako je preksinoć rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS, policija je uspela da reši taj slučaj, a Kurir ekskluzivno saznaje da je reč o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvesna šta je učinila.Ključna saznanjaKako saznajemo, nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam meseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.- U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio - kaže naš izvor iz istrage.Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta - objašnjava naš sagovornik.

Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu s pevačicom i žive u Borči i Crvenki.- Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta, dok su određeni prolazili i poligrafska testiranja. Sve je ovo rađeno da bi se meštani Borče eventualno prisetili novih detalja i tako pomogli policiji u istrazi - priča Kurirov izvor iz istrage.Na osnovu svih tih razgovora i dokaza prikupljenih na terenu, policija je utvrdila da se ubica ne seća samog zločina.- Sve vreme se ponaša kao osoba koja nema veze s tim, jer je ubeđen da on to nije uradio. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabeležen ovakav slučaj - dodao je naš sagovornik.Policajci šokiraniBoža Spasić, nekadašnji operativac DB, tvrdi da je u svetskoj, a i našoj praksi i ranije bilo slučajeva u kojima se ubice nisu sećale samog zločina.- To su ubistva izazvana u afektu, pod velikim pritiskom. On ne zna da je to uradio, ne seća se i nema svest o samom događaju. Možemo da verujemo u ovo jer je to objašnjenje zbog čega ovoliko dugo traje istraga. Ubica je možda podvojena ličnost ili psihopata - smatra Spasić.

PROFIL UBICE Disocijativni poremećaj ličnosti SRPSKI DOKTOR DŽEKIL I MISTER HAJDDisocijativni poremećaji ili disocijativni poremećaj ličnosti obeleženi su promenama bolesnikovog osećaja identiteta, njegovog pamćenja ili svesti. Osobe s tim poremećajem mogu zaboraviti bitne događaje iz svoje prošlosti ili čak poprimiti novi identitet. Svaki dvojnik je potpuno integrisan i složen, s vlastitim oblicima ponašanja, uspomenama i međuljudskim odnosima: svaki određuje narav i delovanje osobe kad je on „na vlasti“. Obično su dvojnici potpuno različite ličnosti, čak uzajamne suprotnosti - jedna može biti levoruka, a druga desnoruka; mogu nositi naočare s različitom dioptrijom i biti alergične na različite stvari. Izvorna i podređene ličnosti su svesne izgubljenih vremenskih razdoblja, a glasovi drugih mogu katkad odjekivati u njihovoj svesti, iako one ne znaju čiji su to glasovi. Kad pojedinac ima više od dva dvojnika, svaki od njih može u određenoj meri biti svestan postojanja ostalih.

Premijer VučićPOLICIJA ZNA SVE, A TUŽILAC TRAŽI DOKAZEPolicija zna sve. Veoma je važno i za državu da se ovaj slučaj reši. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen - rekao je nedavno Vučić.

SaradnjaZORAN POMAŽE U ISTRAZIKao što smo ranije pisali, Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, odaziva se pozivima policije i na sve načine pomaže u istrazi.- Sve što sam znao, rekao sam više puta policiji. Sve sumnje koje sam imao, predočio sam njima i oni to proveravaju. Zovu me kad im zatrebam za neka nova saznanja - izjavio je Marjanović za Kurir pre nekoliko dana.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

VUČIĆ NEZADOVOLJAN: Izveštaj tajnih službi o slučaju Jajinci pun rupa

HIT PRIČA Direktor Koridora: Vežbao sam mesec dana da bih vozio Vučića u šleperu!

BIZARNO: Sekta ugostila šefa naprednjaka

KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA AUSTRIJE ZA KURIR: Srbija u EU za četiri godine!

VLADIMIR STOJKOVIĆ ZA KURIR: Političar me ojadio za 350.000 evra!

ISKORISTITE VEŠTINE: Zaradite na netu još jednu platu!

TRKE SMRTI KOD CECINE KUĆE: Ovo je najopasnija ulica u Beogradu

MINJA SUBOTA PROSLAVIO ROĐENDAN: 78 bambija za mene!

ABRONOŠA: Crna i Bela na kolenima dočekale Facu

MUZIKA JE LEK: Rade Šerbedžija teši Anđelinu Džoli posle razvoda!

ALAL VERA: Vladimir Stojković čeka drugog sina

GORAN GRBOVIĆ ZA KURIR: Partizan vreća za udaranje

ČARLS DŽENKINS ZA KURIR: Braćo Srbi, zbog vas sam glasao za Trampa!

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Hladni rat bivših drugarica potresa estradu!

Mira Škorić se preko Karleuše sveti Ceci!

U današnjem magazinu Stars saznajte zašto Mira ne može da podnese Ražnatovićku i da li je angažovanje Karleuše kao modnog stiliste slučajan ili pak promišljen potez.

Sve detalje o događajima iz sveta estrade pročitajte u današnjem magazinu Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track