PRONAĐENI TRAGOVI UBICE JELENE KRSMANOVIĆ: Pod noktima ostali biološki tragovi!
Foto: Facebook

Ubistvo koje je potreslo Srbiju

PRONAĐENI TRAGOVI UBICE JELENE KRSMANOVIĆ: Pod noktima ostali biološki tragovi!

Crna Hronika -
BEOGRAD - Ispod noktiju ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović pronađen je biološki materijal, koji bi umnogome trebalo da utiče na dalji tok istrage ubistva.

- Ispod noktiju žrtve pronađen je biološki materijal, što ukazuje da se Jelena branila od ubice. Ovo saznanje i te kako će uticati na dalji tok istrage, pošto do će na osnovu toga najkasnije do sutra ujutru biti urađena DNK analiza - otkriva izvor.

Podsetimo muž ubijene pevačice Zoran Marjanović i dalje je u pritvoru iako je po drugi put prošao poligrafsko ispitivanje, pošto je prethodno davao kontradiktorne izjave.

Telo Jelene Krsmanović Marjanović (32) iz Borče, koja je nestala u subotu po podne, pronađeno je u nedelju oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči. Pevačica „Granda“ ubijena je tupim predmetom, verovatno čekićem.

Jelena je pronađena u kanalu, na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena. Ona se najverovatnije borila s napadačem, sva krvava je bežala od njega, ali ipak ju je sustigao, naneo joj smrtonosne povrede i bacio je u kanal. Telo nesrećne pevačice poslato je na obdukciju, a biće urađena i DNK analiza.

- Po podne su jednoj oranici u blizini nasipa pronađeni patika i šnala, ali i tragovi krvi. Nešto kasnije jedan od policajaca došao je do kanala i pokušao da ga pređe. Sasvim slučajno nogom je zakačio telo, koje je bilo na dnu i koje je isplivalo - objasnio je izvor Kurira.

U traganju za Jelenom učestvovao je veliki broj pripadnika MUP sa psima tragačima. Oni su posle pisanja Kurira pokrenuli opsežnu potragu za pevačicom i pretraživali teren, uključujući i groblje. Nestanak Krsmanovićeve policiji je prijavljen u subotu oko 20 sati, a prema rečima njenog supruga Zorana, nestala je tog dana oko 16 sati, dok je džogirala nasipom. On je nekoliko časova nakon toga za naš list izjavio i da je na nasipu primetio „folksvagen polo“. Zoran je bio u policijskoj stanici kad je saznao da je pronađeno njeno telo.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom.

Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja