PUCNJAVA NA JAGODINSKOJ PIJACI Bivši pucao u prodavačicu cveća pa pobegao kad mu se zaglavio pištolj
Foto: Centralmedia.rs, Privatna Arhiva

Pokušaj ubistva

PUCNJAVA NA JAGODINSKOJ PIJACI Bivši pucao u prodavačicu cveća pa pobegao kad mu se zaglavio pištolj

Crna Hronika -

Policija uhapsila Nebojšu A. (61), koji je pogodio Dragicu P. u stomak, kad je hteo da je overi, pištolj mu se zakočio

JAGODINA - Nebojša A. (61) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je na Zelenoj pijaci u Jagodini, usred bela dana i naočigled brojnih prolaznika, hicem iz pištolja ranio bivšu suprugu Dragicu P. (50), prodavačicu cveća.Kako saznajemo, Nebojša A. je oko 11 sati došao na pijacu u Nušićevoj ulici s pištoljem.

- Kada joj se približio, pozvao ju je, ona se okrenula, a on je zapucao. Začula se cika i vriska, žena je pala pored tezge - kaže očevidac i dodaje:

- On je nameravao još da puca, jer je repetirao pištolj, ali se on zakočio. Tada je spustio oružje i okrenuo cev ka podu - priča on. Zoran Petrović, rođeni brat ranjene cvećarke, kaže da su se njegova sestra i Nebojša pre tri godine razveli.

- Stalno je pretio Dragici i uznemiravao ju je. Prošle godine je na toj pijaci nožem povredio Dragičinog partnera. To delo je kvalifikovano kao nanošenje lakih povreda i on je bio osuđen na pet meseci - kaže Zoran i dodaje da je Nebojša maltretirao Dragicu i posle razvoda, najverovatnije iz ljubomore. Nebojša je u prvom braku izgubio ženu, a umrla su mu i dva sina.M. I. - R. R.

Operisana

IZVADILI JOJ BUBREGZoran Petrović kaže da je njegova sestra Dragica u teškom stanju.

- Izvađen joj je bubreg, a slezina i jetra su joj oštećene. Malo je falilo da je Nebojša ubije. Imala je sreće što mu se metak zaglavio u cevi. Ovo je strašno, ne znam kako da se odbranimo od tog čoveka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track