PUCNJAVA U CENTRU KRAGUJEVCA: U sukobu dve kriminalne grupe, mladić ranjen u nogu
Foto: Bogdan Vranješević

Sve počelo verbalnim sukobom

PUCNJAVA U CENTRU KRAGUJEVCA: U sukobu dve kriminalne grupe, mladić ranjen u nogu

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - U centru Kragujevca, u četvrtak, oko 15.15 sati, došlo je do pucnjave u kojoj je je ranjen u nogu jedan dvadesetdevetogodišnji mladić, čiji identitet policija ne želi da otkrije u interesu istrage!

Kako saznajemo, on je, srećom, zadobio samo laku povredu, tako da je posle ukazane pomoći u bolnici pušten nakućno lečenje.Prema nezvaničnim informacijama do kojih je Kurir došao, dve grupe mladića iz suprotstavljenih kriminalnihgrupa, koje su već duže vreme u sukobu, sastale su se u jednom kafiću u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, ustrogom centru grada. Došlo je do verbalnog sukoba među njima koji se potom iz lokala preneo na ulicu.

- Žučno su se svađali, drali jedni na druge i jurili po ulici. Čak su se gađali i grudvama, a onda se začuo pucanj, pričajedan očevidac događaja koji je insistirao da ostane anoniman.

Prema nezvaničnim informacijama, pripadnik jedne grupe izvadio je pištolj i pucao u nogu suparniku iz drugogklana, koji je smešten u privatni automobil i prevezen u bolnicu.

Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i brojni pripadnici interventne jedinice blokirali su okolinu mesta događaja,a, prema nepotvrđenih informacijama, vinovnik pucnjave je pobegao pre dolaska policije.

(B. V.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: PROTESTNI SKUP U SENTI: Građani podelili bol i neizvesnost sa Barbarinim roditeljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track