UBISTVO VLADIMIRA VELIČKOVIĆA: Svi gosti restorana bili naoružani i odranije su poznati policiji!
Foto: KURIR

Obračun u hotelu Majdan

UBISTVO VLADIMIRA VELIČKOVIĆA: Svi gosti restorana bili naoružani i odranije su poznati policiji!

Crna Hronika -
Vladimir Veličković (37) iskrvario na smrt pošto ga je upucao Slavko B., koji je pobegao

BEOGRAD - Tridesetsedmogodišnji Vladimir Veličković, koji je imao debeo krivični dosije, ubijen je oko 19 časova u restoranu hotela "Majdan" na Voždovcu.

Veličković se sukobio sa trojicom muškaraca s kojima je nešto ranije došao u restoran hotela "Majdan". Oni su se oko pola šest po podne najpre posvađali, zatim potukli, pa je Slavko B. potegao pištolj na Veličkovića, koji je zadobio prostrelne rane na grudima i vratu.

Teško povređenog Veličkovića prijatelji su povezli svojim BMW, a na uglu ulica Vladimira Tomanovića i Mihajla Todorovića susrelo ih je vozilo Hitne pomoći, koje je povređenog čoveka prevezlo u Urgentni centar, gde je i preminuo.

- Kobna je bila prostrelna rana na vratu - rekla nam je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

- Svi ti svedoci su odranije poznati policiji, a imaju i dozvole za posedovanje oružja - rekao je naš izvor iz policije. Pretpostavlja se da je ubijeni zapravo Vladimir Veličković iz Novog Sada, koji je bio osuđen na sedam godina zatvora zbog proizvodnje skanka s članovima kriminalne grupe Gorana Kovačevića koja je poznata po razbojništvu i dilovanju droge.

N. Gavrilov - J. Ivić

Hotel nedavno otvoren

Komšije: Šokirani smo!

Hotel "Majdan" otvoren je pre nekoliko meseci, a komšije tvrde da je već postao poznat kao dobro mesto.- Tu se uglavnom održavaju svadbe i proslave. Čak ni doček Nove godine nisu organizovali. Zaista smo u šoku što se ovako nešto dogodilo u našem komšiluku - kaže jedan od komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track