PUCNJAVA U KNEZA VIŠESLAVA: Ranjen fudbalski menadžer Nenad Asanović
Foto: Marina Lopičić

Napad na jednog od braće Bambalić

PUCNJAVA U KNEZA VIŠESLAVA: Ranjen fudbalski menadžer Nenad Asanović

Crna Hronika -
Na Asanovića je pucao zasada nepoznati napadač koji je ispalio nekoliko hitaca na parkingu ispred balona za fudbal i ranio ga u butinu

BEOGRAD - Fudbalski menadžer Nenad Asanović (45), poznatiji kao jedan od braće Bambalića ranjen je danas oko 9 sati u ulici Kneza Višeslava na Košutnjaku.

Kako Kurir saznaje, na Asanovića je pucao zasad nepoznati napadač u crnoj jakni sa kapuljačom na glavi koji ga je sačekao, kako se pretpostavlja, najverovatnije skriven u obližnjem žbunju.

Naime, prema prvim informacijama Asanovićje rano jutros došao svojim vozilom "BMW X3" i otišao do kafića u kome je sedeo. Posle popijenog pića Nenad je ustao i krenuo do parkiranog automobila koji se nalazio na oko 30 metara od samog kafića, a tada je prema njemu počeo da trči nepoznati napadač u crnoj jakni s kapuljačom na glavi. On je ispalio 4-5 hitaca iz pištolja u njega. Dva hica su Asanovića pogodila u nogu i on je privatnim vozilom prebačen do Urgentnog centra gde mu je ukazana lekarska pomoć. Reč je o dve prostrelne rane tako da Asanović nije životno ugrožen.

U toku je policijski uviđaj i intenzivna potraga za napadačem zbog čega je veliki broj patrola blokirao Košutnjak.

Sigurnosne kamere sa jednog od objekata, snimile su pucnjavu i ranjavanje Asanovića.

Ko su braća Bambalići

Braća Predrag i Nenad Asanović u srpskoj javnosti su poznati kao braća Bambalići.Oni se godinama bave prodajom fudbalera. Poslednji put u javnosti za njih se čulo 2006. godine kada je Nenad bio ranjen u stomak u njihovom kafiću " Bambino" u ulici Blagoja Parovića na Banovom Brdu. Braća su podelila posao tako što je Nenad zastupao fudbalere Partizana, a Predrag fudbalere Zvezde i Čukaričkog.

Na Nenada je tada pucao takođe maskirani nepoznati napadač sa kapuljačom, dok je u kafiću sedeo s tadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem.

http://www.youtube.com/watch?v=pWmPJkHqyKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track