PUKOM SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Automobilom uleteo u kafanu i pokosio goste!
Foto: Dragan Kadić

Vozač izgubio kontrolu

PUKOM SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Automobilom uleteo u kafanu i pokosio goste!

Crna Hronika -
F. M. (26) izgubio kontrolu nad „pežoom“ i završio u restoranu. Osim vozača, povređeni i muškarci K. I. (31), Ž. A. (37) i G. N. (35)

BEOGRAD - Mladić F. M. (26) upravljajući „pežoom 206“ uleteo je sinoć u 19.45 sati u restoran „Kafanica Mirijevo“ na uglu Ulice Samjuela Beketa i Mirijevskog venca na Zvezdari. Tom prilikom povređena su tri gosta restorana, od kojih jedan teško, kao i vozač „pežooa“, i oni su zbrinuti u Urgentnom centru.- Tri muškarca od 26, 35 i 37 godina zadobila su lakše povrede, a za četvrtu osobu, čija je povreda teže prirode i za koju je tražena reanimacija, još nema podataka - rekla je sinoć portparol Hitne pomoći Nada Macura.Iz Urgentnog centra su potvrdili da su kod njih primljena četiri muškarca iz nesreće na Zvezdari.- Kod nas su primljeni muškarci K. I. (31), M. F. (26), Ž. A. (37) i G. N. (35) - rekli su nam sinoć u UC, gde još nisu bile okončane dijagnostike njihovih povreda.

Očevici kažu da se F. M. „pežoom“ spuštao niz Ulicu Samjuela Beketa i kod prodavnice „Maksi“, u blizini raskrsnice s Mirijevskim vencem, iz zasad nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad autom. On je potom izleteo s kolovoza na zelenu površinu, prošao između drveća i preko žive ograde uleteo u bočni deo restorana, u kom je bilo gostiju.- Silazio sam peške iz pravca pijace i video „pežo 206“ kako velikom brzinom prolazi nadole, a onda su se začuli jak udarac i lomljava. Prišao sam da vidim šta se dešava i video taj automobil u restoranu, kao i povređene goste i vozača. Bili su krvavi, a vozač je ležao na ćebetu. Osoblje restorana je očigledno veoma brzo reagovalo i pomoglo koliko je moglo. Oni su pozvali i policiju i Hitnu pomoć, koja je brzo stigla i odvezla povređene - rekao je za Kurir svedok I. T., koji živi na Mirijevu i koji povremeno dolazi u restoran.Prizor na licu mesta bio je dramatičan jer je automobil proleteo kroz drvenu konstrukciju restorana i gotovo uništio taj deo objekta, u kom su ostali samo krš i lom.- Sreća u nesreći je da niko nije poginuo. Takođe, vozač je imao sreće što nije naleteo na drvo jer bi posledice po njega verovatno bile veće. Čuo sam od nekih njegovih drugova koji su došli na mesto nesreće da on nikada ne pije kad vozi i da se svi pitaju zašto se to dogodilo - ispričao je jedan od šokiranih očevidaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track