PUNTO SA AGENTIMA BIA PRETICAO I UDARIO U ŠLEPER: Vozač kamiona probio bankinu, ali nije bilo spasa!
Foto: Youtube

Troje mrtvih u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kruševca

PUNTO SA AGENTIMA BIA PRETICAO I UDARIO U ŠLEPER: Vozač kamiona probio bankinu, ali nije bilo spasa!

Crna Hronika -
Pripadnici tajne službe Dušan Milisavljević (45), Gorica Jović (42) i Dragana Skrobonja (41) stradali kad su „fijat puntom“ udarili u šleper

KRUŠEVAC - Pripadnici BIA Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milisavljević (45) poginuli su juče na putu Kruševac-Kraljevo kod Čitluka kad su „fijat puntom“ direktno udarili u šleper.Putnica iz automobila J. I. (45), takođe pripadnik BIA, s teškim povredama prevezena je u Urgentni centar u Beogradu i do zaključenja ovog broja Kurira nalazila se na intenzivnoj nezi, dok je vozač kamiona S. T. (22) lakše povređen.

Jezivo... Vatrogasci sekli lim „punta“ da izvuku tela
Jezivo... Vatrogasci sekli lim „punta“ da izvuku tela

Kobno preticanjeStravičan udes dogodio se juče oko 10.50 časova.- Vozač „fijata“ pokušao je da pretekne vozilo ispred sebe. Iz suprotnog smera naišao je šleper. Kamiondžija je pokušao da izbegne nesreću, skrenuo je udesno i probio bankinu. Nažalost, nije uspeo u tome, pa je došlo do sudara - kaže izvor Kurira iz istrage.

„Fijat punto“ bio je potpuno smrskan, a na lice mesta ubrzo su stigle vatrogasne ekipe.- Prizor je bio jeziv! Delovi automobila bili su rasuti po kolovozu. U „puntu“ su se nalazile tri žene i jedan muškarac. Dve žene i muškarac su na mestu poginuli. Preživela putnica bespomoćno je dozivala svoje prijatelje, nije prestajala da plače. Vatrogasci su morali da iseku slupani automobil kako bi izvukli ljude. Nažalost, spasa im nije bilo - kaže naš sagovornik. Kako saznajemo, putnici iz „punta“ nisu bili na službenom zadatku, već su privatno putovali za Aleksandrovac.S. T. (22), vozač šlepera firme „Jela star“ iz Prijepolja koji je prevozio drvenu građu, u sudaru je zadobio lakše povrede.

Pravo u kamion- „Fijat punto“ je išao pravo na mene, nisam imao gde da se sklonim. Pokušao sam da izbegnem udes, ali zakucao se u prednji deo kamiona. Žao mi je tih ljudi, ništa nisam mogao da učinim - rekao je potreseni vozač.Očevici teške nesreće u šoku su posmatrali krhotine automobila dok su čekali da policajci otvore put za saobraćaj na putu Pojate-Trstenik, koji je bio u prekidu skoro pet sati, dok policija nije završila uviđaj i uklonila delove vozila.- Telo nastradalog, prekriveno ćebetom, stajalo je iza smrskanog „fijata“. Žao mi je što je troje ljudi poginulo. Ne smem ni da zamislim kako je njihovim porodicama. Velika tragedija - rekao nam je očevidac.

HronologijaCRNA SERIJA NA NAŠIM DRUMOVIMA- septembar 2015 - Elmedin Tutić (17), Faris Šemsović (20) i Mervan Džanković (21) poginuli su na putu Novi Pazar - Ribariće kad je „mercedes“ u kome su se nalazili sleteo s mosta- maj 2014 - braća od stričeva Miloš (22), Dalibor (18) i Marko Milojević (16) iz novopazarskog naselja Deževa poginuli su kad su „golfom“ udarili u betonski stub. U teškoj nesreći povređeno je još troje mladih- jun 2014 - Petar Đušić (20), Luka Bojović (19), Petar Ilić (19), Tomislav Savić (19) i Đura Rokvić (20) poginuli su kad su se „audijem“ zakucali u betonski zid nadvožnjaka na obilaznici kod Batajnice- oktobar 2014 - Kristijan Fazlija (21), njegova devojka Isidora Demiri (19), brat od strica Sead Kruezi (20), prijatelj Danijel Dominković (22) i njegova devojka Valentina Mihailović (19) poginuli su u sudaru „renoa“ i kamiona na Kružnom putu u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track