RADA MATIĆ POSLALA PORUKU PREDSEDNIKU: Tomo, skuvaću za ručak gulaš od Marjanovića

Morbidno

RADA MATIĆ POSLALA PORUKU PREDSEDNIKU: Tomo, skuvaću za ručak gulaš od Marjanovića

Crna Hronika -

Medicinska sestra rekla Draganu Jovanoviću, saradniku predsednika Srbije, da poruči Tomislavu Nikoliću da će celoj Borči spremiti specijalitet od porodice ubijene pevačice Jelene

BEOGRAD - Radmila Rada Matić iz Beča, s kojom se udovac Zoran Marjanović dopisivao 23 dana nakon ubistva njegove žene, pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, ne prestaje da šokira javnost.Nakon što je otkrila da će se iz austrijske prestonice doseliti u Borču da bi bila bliže Zoranu, ova medicinska sestra je otišla korak dalje. U razgovoru s prijateljem Draganom Jovanovićem, koji se hvali da je diplomata Tomislava Nikolića, poručila je da će od Marjanovića skuvati gulaš za celo naselje kod Pančevačkog mosta i da to prenese i predsedniku Srbije!

Ima da se najedemoRada je prepisku objavila javno na svom Fejsbuku, ali ju je ubrzo uklonila s profila.Na početku razgovora Matićeva je Jovanovića pozvala na ručak, ali mu u prvom trenutku nije rekla šta se krčka.- Svrati na ručak - napisala je Matićeva.- Šta ima? - pitao je Jovanović.Neočekivano je usledio morbidan odgovor medicinske sestre:- Ono što voliš najviše. Skuvaću Marjanoviće za ručak i biće gulaš za celu Borču. Ima da se najedemo - izričita je bila Matićeva.- Meni svekrvu - odgovorio je Dragan ko iz topa.- Hahaha, ima da jedeš tri godine - procenila je Rada.Kako saznajemo, Rada je kasnije i u usmenom razgovoru rekla Jovanoviću da ne zaboravi da poruči predsedniku Nikoliću da će spremiti gulaš od Marjanovića.Zoran: Oni su kanibaliTokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Matićevom, koja nije odgovarala na naše pozive, pa smo ostali uskraćeni za odgovor zbog čega i dalje nastavlja da provocira Zorana i njegovu porodicu morbidnim šalama na njihov račun.Zoran Marjanović kaže za Kurir dan ga Radina neslana šala uopšte nije iznenadila.- Šta da očekujem od osobe kao što je ona. Ta se pokazala odavno ko je i šta je. Eto, udružili se kanibali. Najmanje šta sam očekivao jeste to da će jedan od njih biti diplomata, i to iz političkih redova, mada, i njegova titula je diskutabilna. Treba to proveriti jer danas svi koriste fotografije sa uticajnim ljudima za promociju. Ja bih prekontrolisao brojčano stanje građana i ukoliko je njihovo nestajanje srazmerno s porastom njegove kilaže, možda bi to značilo da ih on jede - poručio je Marjanović.Kurir je juče poslao pitanja predsedniku Tomislavu Nikoliću o njegovom poznanstvu s Draganom Jovanovićem, kao i da li je istina da je Jovanović diplomata i da li mu je Dragan preneo poruke Rade Matić. Do zaključenja ovog izdanja nismo dobili odgovore.

Saveti i recepti za zdrav život

Samo u Kuriru: Novi poklon dodatak HRONO ISHRANA

U četiri nastavka otkrivamo sve o planetarno najpopularnijem načinu ishrane

Dnevne novine Kurir vam poklanjaju dodatak Hrono-ishrana u četiri nastavka u kojima možete da nađete najvažnije savete koji se tiču hrono-ishrane i to iz ugla dr Alena Delaboa, tvorca ovog koncepta. Danas, u prvom delu, na 16 strana pročitajte u čemu je značaj ove metode, pronađite konkretne savete i jednostavna pravila kojih se treba pridržavati da biste bili zdravi i liniju doveli do savršenstva. Kupujte Kurir i sakupite svoj priručnik za pravilno kombinovanje namirnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track