RANJENI TURČIN BIO IZA VRATA: Pištolj bio u kolima, pucnji posle sukoba sa obezbeđenjem!
Foto: D

Divljaci: Celen Batufan (26) pogođen u grudi

RANJENI TURČIN BIO IZA VRATA: Pištolj bio u kolima, pucnji posle sukoba sa obezbeđenjem!

Crna Hronika -
Policija je na tragu trojici posetilaca kluba „Plastik“, koji su nakon svađe s obezbeđenjem pucali iz automobila u pokretu i pogodili turistu, koji je bio s devojkom

BEOGRAD - Policija je na tragu napadačima koji su pucali na klub „Plastik“ juče oko 2.30 i ranili posetioca Celena Batufana (26), državljanina Turske.Turčin je povređen kad je jedan od trojice mladića nakon svađe s radnicima obezbeđenja pucao ispred kluba, a zalutali metak prošao je kroz vrata i pogodio Batufana u grudi.- Trojica gostiju su se posvađala i potukla s radnicima obezbeđenja kluba, koji su ih potom izbacili. Oni su otišli do parkinga, seli u automobil i zaustavili se ispred „Plastika“. Jedan od njih tada je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca ka ulazu. Međutim, dva metka su proletela kroz drvena vrata, a jedan je ranio Turčina, koji je bio ispred dela za garderobu - kaže izvor Kurira iz istrage.Pukom srećom, Batufanova devojka, koja je s njim došla na odmor u srpsku prestonicu, ostala je nepovređena.- Ona je stajala pored Turčina kad ga je pogodio metak. Devojka je preplašena, ne prestaje da plače. Imala je sreće, metak je mogao i nju da rani - kaže naš sagovornik.Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je nedopustivo da se mladi koji dođu u Srbiju osećaju nebezbedno i najavio da će policija više pažnje posvetiti bezbednosti ispred klubova i unutar njih.

Bili u bolnici... Stefanović i Lončar sa turskim ambasadorom
Bili u bolnici... Stefanović i Lončar sa turskim ambasadorom

Kontrole noćnih klubova biće oštrije i rigoroznije. Svi koji misle da mogu da vade oružje po Beogradu i šenluče, grdno se varaju. Država će pokazati da je jača od bilo kog pojedinca - rekao je Stefanović, koji je juče s ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i turskim ambasadorom u Beogradu Mehmetom Kemalom Bozajem obišao ranjenog mladića.

Naređenje ministraNAČELNIČE, REŠI SLUČAJ!Ministar Stefanović naglasio je juče u Urgentnom centru da je slučaj ranjavanja državljanina Turske prioritet policije. On je, kako saznajemo, razgovarao s novim načelnikom beogradske kriminalističke policije Draganom Kecmanom, kome je poručio da nema prečeg zadatka od rasvetljavanja pucnjave ispred kluba„Plastik“ i da ima poverenja u njega da će brzo rešiti slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track