RAZBOJNIŠTVO U BEOGRADU: Pred kraj radnog vremena opljačkana banka u Požeškoj ulici
Foto: Damir Dervišagić

Dvojica uletela u ekspozituru

RAZBOJNIŠTVO U BEOGRADU: Pred kraj radnog vremena opljačkana banka u Požeškoj ulici

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkalo je večeras oko 19 časova eskpozituru Rajfajzen banke u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

BEOGRAD - Dvojica naoružanih muškaraca, čiji se identitet još utvrđuje, opljačkali su u sredu filijalu Rajfajzen banke u Požeškoj ulici na Banovom brdu i iz nje odneli veću količinu novca.Kako saznajemo, lopovi su ušli u banku oko 18.30 sati, pred kraj radnog vremena, i radnicima zapretili pištoljem, posle čega su im rekli da im predaju novac. Oni su posle toga pobegli i policija za njima traga.

- Videla sam kada je jedan od njih ušao u banku. Ponašao se najnormalnije, kao da je klijent. Saznala sam da je on lopov i da je u pitanju pljačka tek kad je stigla policija i kad su inspektori došli kod nas da nam pokažu fotografiju osumnjičenog za to razbojništvo kako bismo im pomogli.

Prema mojoj proceni, mladić je star između 25 i 30 godina i nosio je crnu jaknu s prugama na rukavima. Nije se mnogo ni videlo na toj slici, verovatno su skinuli snimak sa sigurnosnih kamera - kazala je za Kurir žena koja radi u obližnjem lokalu.Srećom, tokom ovog razbojništva niko nije povređen, ali je jednom od radnika banke pozlilo zbog stresa koji je doživeo prilikom pljačke, pa je intervenisala Hitna pomoć.

Inače, zaposleni u banci nisu želeli da komentarišu događaj i daju izjave novinarima.

A. S. B

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) FILMSKO HAPŠENJE: Policija lišila slobode dvojicu muškaraca u centru Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track