REŠENA MISTERIJA: Nikola otkrio zašto je došao u dresu na pomen, razlog će vas ostaviti bez teksta
Foto: Aleksandar Jovanović

Zadesila ga nova muka

REŠENA MISTERIJA: Nikola otkrio zašto je došao u dresu na pomen, razlog će vas ostaviti bez teksta

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nikola Marijoković (31) privukao je pažnju obučen u beli dres na izdavanju 40 dana brutalno ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

Pojavio se u belom dresu "Mihajlović" sa brojem 11, što je zbunilo prisutne koji su uglavnom došli obučeni u crno. Tek onda su prijatelji i rodbina primetili da im je potpuno nepoznat.

Nikola objašnjava da je u dresu došao na grob jer i on ima simboliku.

"Taj dres mi je poklonila moja pokojna sestra, a opet, svi smo se zajedno na neki način družili. Želeo sam da sve troje ponovo budemo na istom mestu", kazao je Nikola, kome je sestra preminula prošle godine od tumora.

Nikola je inače imao težak život, odrastao u Domu za nezbrinutu decu, sestra mu je preminula od raka, majka bolesna, a posle događaja na pomenu Jeleni, zadesila ga je nova muka - ostao je i bez posla.

Na pitanje zašto je došao na pomen, on odgovara:

"Ako me pitate šta je bio razlog... Ne znam, jednostavno sam osetio potrebu da budem tamo. Odneo sam za Jeleninu majku Zoricu vino, dezodorans, plavu ukrasnu sveću, a za Janu čokoladu. Tu čokoladu sam dobio od mušterije i želeo sam da je pošaljem Jani isto onako kako je Jelena preko moje sestre meni slala razne stvari", kaže Nikola.

Kako tvrdi, mnogo se uplašio kad su mu po izlasku s groblja prišli inspektori.

"Nisam uradio ništa loše, samo sam jednom dragom biću koje sam poznavao želeo da odam poštu. Oni su prišli, bili su korektni prema meni, ali ispitivanje nikome ne bi prijalo. Pristao sam da me poligrafski ispitaju, a pitali su me da li znam ko je ubio Jelenu, da li sumnjam na nekoga, da li sam bio na nasipu. Rekao sam im da ne znam gde je taj nasip i da nikad nisam bio tamo, da već mesecima radim drugu smenu i da nikako nisam mogao da budem blizu mesta gde je Jelenino telo pronađeno", priča Nikola.

NAJVEĆI FAN JELENE MARJANOVIĆ: Otkrivamo ko je mladić uhapšen na groblju

ISPOVEST MISTERIZONOG MLADIĆA Nisam ludak, ni ubica! Jelenu sam voleo ko sestru

MISTERIOZNI MLADIĆ SA POMENA JELENI MARJANOVIĆ: Nikola (31) priveden na groblju posle ovog poziva

FOTO HAPŠENJE NA GROBLJU ZBEG: Ovo je mladić u dresu priveden na pomenu pevačici Jeleni Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja