REŠENO DVOSTRUKO UBISTVO: Uhapšen ubica taksiste i slučajnog prolaznika u Ljuboviji!
Foto: Rojters

Uspešna akcija policije

REŠENO DVOSTRUKO UBISTVO: Uhapšen ubica taksiste i slučajnog prolaznika u Ljuboviji!

Crna Hronika -
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se radi o M.M. (1983) iz Ljubovije, koji je bio u poseti rođaci koja živi u tom delu Beograda

Policija je otkrila i jutros uhapsila osumnjičenog za ubistvo taksiste Pink taksija i još jedne osobe u Glogonsjkom ritu kod Beograda, u noći između četvrtka i petka, saopštio je danas na vanednoj sednici Vlade, premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se radi o M.M. (1983) iz Ljubovije, koji je bio u poseti rođaci koja živi u tom delu Beograda.On je, prema saznanjima policije, taksijem je došao do Glogonjskog rita, ubio taksistu iz automatske puške, a nakon toga i osobu koja se zaustavila da pomogne taksisti i potom pobegao.

Osumnjičeni je uhapšen jutros u Ljuboviji, pronađena je i automatska puška, koja je sad na veštačenju, rekao je Stefanović.

Govoreći o otmici dvogodišnje devojčice u petak u Beogradu, Stefanović je istakao da se još proverava da li je to dete izabrano nasumično, ili se radi o unapred određenoj žrtvi.On je naveo da su otmičari imali francuski pasoš deteta iste dobi, koje je postoji i živi na adresi navedenoj u putnoj ispravi, a policije Srbije i Francuske rade na daljim proverama kako bi se otkrili detalji i povezanost svih učesnika.Muškarac i starija žena koji su uhapšeni zbog omice, dodao je Stefanović, u Francuskoj su počinili više krivičnih dela – krađe, krađe iz kola, nasilništvo, paljevine...

Oni su, kako je utvrđenu, u Srbiju ušli iz Rumunije na graničnom prelazu Vatin 12. marta, a narednog dana su francuske tablice zamenili ukradenim rumunskim, koje su bile na vozilu u trenutku kad su oteli dete, što su svedoci i prijavili policiji.Posle otmice, ponovo su stavili francuske tablice, rekao je Stefanović.Vučić je od Sdtefanovića zatražio da policajce koji su učestrvovali u rešavanju slučaja otmice novčano nagradi, i najavio da će on lično da se susretne sa njima i zahvali im.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track