RONIOCI PRONAŠLI TELO DEVOJKE: Nejra (24) skočila u Uvačko jezero da spase sestru (13)
Foto: MM

Tragedija kod Sjenice

RONIOCI PRONAŠLI TELO DEVOJKE: Nejra (24) skočila u Uvačko jezero da spase sestru (13)

Crna Hronika -

Otac Muhamed Ugljanin sa obale gledao kako ribočuvari izvlače telo ćerke Nejre. Nemri pozlilo u vodi, pa je sestra skočila da joj pomogne

SJENICA - Nejra Ugljanin (24) iz mesta Krstač kod Sjenice utopila se u petak po podne na Uvačkom jezeru kad je uskočila u vodu s namerom da spasi mlađu sestru Nemru Ugljanin (13).

Devojčici Nemri je u vodi iznenada pozlilo, pa je Nejra ušla u jezero da spase sestricu kad se, nažalost, utopila.

Nemra je ušla u vodu da malo pliva kad joj je, pretpostavlja se zbog velike vrućine, iznenada pozlilo i počela je da se davi.

- Nedaleko od njih plovio je čamac s ribočuvarima, koji su primetili ruku devojčice. Oni su istog momenta prišli u pomoć i uspeli su da spasu mlađu Nemru, ali, nažalost, nisu znali da je i Nejra u vodi te nisu uspeli da joj pomognu - kaže naš dobro obavešteni izvor.Ribočuvari su, kad im je mlađa sestra rekla da se i Nejra nalazi u vodi, krenuli u potragu za njom, ali bezuspešno. Nejra je dugo bila pod vodom, tako da joj nije bilo pomoći. Telo je do juče ujutru bilo u jezeru. Tada su ga, na zahtev tamošnje policije, koja je uputila zahtev roniocima Ministarstva unutrašnjih poslova, pronašli i izvukli.Da žalost bude još veća, za to vreme na obali jezera bio je i otac devojčica Muhamed Ugljanin, koji je sve to gledao.- Jadan čovek nije znao ni šta se događa dok nije video ribočuvare kako mu izvlače ćerku - priča jedan od očevidaca.A. N.

Žal

BRAT NA FEJSBUKU POSTAVIO TUŽNU PESMUSjeničko jezero, presušilo dabogda!Što uzimaš toliko života?Zar ti je duša toliko crna,kad si kao rupa crna?Svake godine nam uzmeš druga, prijatelja ili brata.Pitaš li se kako će bez njihsestra, majka i tata?Zbog njih još teku naše suze,što nam još jednu sestru uze?Sa Vidikovca ti se svijet divi,niko ne zna što u tebi toliko zlo živi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track