RUMUNI RADILI KOD STARCA PA GA OPLJAČKALI: Braća kriminalci uhapšeni na Horgošu!
Foto: Saša Urošev

Dolijali

RUMUNI RADILI KOD STARCA PA GA OPLJAČKALI: Braća kriminalci uhapšeni na Horgošu!

Crna Hronika -
Rumunski državljani Jožef G. (34) i Ištvan G. (32) uhapšeni zbog sumnje da su juna prošle godine iz ruku J.H. (82) iz Martonoša, istrgli oko 1,8 miliona dinara

HORGOŠ - Jožef G. (34) i Ištvan G. (32), državljani Rumunije, za kojima je policija raspisala poternicu, uhapšeni su u četvrtak na Graničnom prelazu Horgoš, zbog sumnje da su u Srbiji počinili tešku krađu.

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni su juna prošle godine iz ruku J.H. (82) iz Martonoša kod Kanjiže, oteli veću svotu novca i pobegli u Rumuniju:-Rumunski državljani radili su kod starca On ih je angažovao da mu poprave oluke na kući i obave još neke poslove.

Kritičnog dana, J.H je trebalo da ih isplati. Kada je starac ušao u kuću po novac, braća su pošla za njim. Iz ruku su mu istrgli evre i dinare, a onda pobegli. Odneli su ukupno oko 1,8 miliona dinara- saznajemo od izvora bliskog istrazi. Starac je drsku krađu prijavio policiji koja je raspisala poternicu za rumunskim državljanima. Zaslužena pravda stigla ih je nakon skoro godinu dana.Jožefu G. i Ištvanu G. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti procesuirani.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track