SA IGLOM U VENI: Nađena mrtva ćerka poslanice!
Foto: Kurir štampano

Misteriozna smrt u "Hajatu"

SA IGLOM U VENI: Nađena mrtva ćerka poslanice!

Crna Hronika -
Iva Bodrožić ćerka Nade Bodrožić iz DS, pronađena mrtva u hotelskoj sobi. Policija pretpostavlja da se predozirla narkoticima

BEOGRAD - Ivana Bakić Bodrožić (31), ćerka narodne poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, pronađena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela „Hajat“ na Novom Beogradu. Telo nesrećne devojke pronašao je jedan od zaposlenih, a u desnoj podlaktici imala je navodno špric, pa se pretpostavlja da se predozirala.

Nije ubijenaZaposleni su slučaj prijavili policiji i Hitnoj pomoći, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Telo Ivane Bodrožić preneto je u Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađene toksikološke analize i utvrđen tačan uzrok smrti.Izvor Kurira blizak istrazi navodi da se Ivana predozirala narkotikom.

Tragedija... Pokojna Iva sa  majkom Nadom
Tragedija... Pokojna Iva sa majkom Nadom

- Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je devojka preminula od prekomerne doze droge. Isključena je mogućnost da je ubijena. Telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize znaćemo o kom je narkotiku reč i u kojoj količini ga je devojka uzela - rekao je naš sagovornik iz MUP.Nesrećna Ivana Bodrožić je neposredno pred smrt objavila status na društvenoj mreži Fejsbuk:

Ivino beživotno telo pronašao je jedan od zaposlenih... Hotel „Hajat“
Ivino beživotno telo pronašao je jedan od zaposlenih... Hotel „Hajat“

- Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila. Tako je trebalo biti. Promenila sam se. Život me je promenio. Smejem se, plačem, padnem, pa ustanem, volim, dišem. Uvek optimistična. S vremenom sve jača i jača. Nema odustajanja, nije me bog stvorio za to. Uvek hrabra da kažem dve reči: „Dobro sam“ - napisala je Ivana u četvrtak u 1.45 sati.Dva dana pre nego što je njeno telo pronađeno, na Fejsbuku je podelila pesmu „Pukni, zoro“ koju uživo, u pratnji klavijaturiste, izvodi Marija Šerifović.

 Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila, napisala je Iva pred smrt.
Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila, napisala je Iva pred smrt.

Družila se s poznatimaIvanu Bakić Bodrožić svi znaju kao Ivu, a uglavnom se družila s biznismenima iz srpskog džet-seta.- Iva je živela u Austriji i Nemačkoj, a u Srbiju je doputovala 8. decembra. Često je bila u društvu moćnih ljudi iz Srbije. Bila je veoma vezana za majku Nadu i ponosila se njenim poslovnim uspesima - kaže naš izvor.

Tuga do nebaMAJKA NADA: KAKO ĆU BEZ TEBE?Nada Bodrožić, pokrajinska poslanica iz Nove Srbije koja je u Skupštinu Vojvodine ušla s liste SNS, u oktobru je prešla u poslanički klub DS. Ona juče nije imala snage da govori o gubitku ćerke jedinice, ali je na fejsbuku napisala.„Oči moje, kako će majka da živi u mraku bez tebe? Kako ću da živim bez svoje duše, vazduha i sunca? Kako?“

ReagovanjaDubravka Filipovski, NSBEZ KOMENTARAJoj, ne mogu to da komentarišem. Nada Bodrožić nije više naš član. Nemam jednostavno nikakav komentar.Borislav Stefanović, DSSTRAŠNONe znam s kim je devojka u rodbinskoj vezi, ali je svakako strašno to što se dogodilo i zaslužuje mir i pijetet prema žrtvi.Dijana Vukomanović, SPSNE DAJ BOŽE NIKOMENisam čula. To je tragedija, ne daj bože nikome. Ne bih to komentarisala, to su osetljive stvari, osim da izrazim saučešće.Zoran Babić, SNSŽALOST I ŠOKTo je strašno. I kao čovek i kao roditelj šokiran sam. Žalosno je kad se ugasi mladi ljudski život, izražavam koleginici najdublje saučešće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track