(FOTO) SAČEKUŠA NA NOVOM BEOGRADU: Crnogorac ubijen iz automatske puške u garaži!
Foto: Dragana Udovičić

Nema svedoka

(FOTO) SAČEKUŠA NA NOVOM BEOGRADU: Crnogorac ubijen iz automatske puške u garaži!

Crna Hronika -
Nepoznati napadač je najpre onesposobio jednu kameru, a zatim ispalio nekoliko hitaca iz automata prema Gporanu R dok se iz garaže kretao prema liftu
1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

BEOGRAD - Crnogorski državljanin Goran R. (37) sa Cetinja ubijen je sa nekoliko hitaca u noći između četvrtka i petka oko jedan sat izjutra u garaži na Novom Beogradu kada je parkirao svoj BMW podgoričkih registracija.

Kako Kurir saznaje ubistvo se dogodilo u Ulici Jurija Gagarina kod broja 26 A, kada je zasada nepoznati napadač najpre onesposobio jednu kameru, a zatim u sačekuši pucao iz automatskog oružja sa nekoliko rafala na Gorana R. koji je krenuo iz garaže prema liftu i stanu u kome je živeo sa porodicom. Goran R. je od zadobijenih prostrelnih rana izdahnuo.

Foto: Printscreen RTV Pink
Foto: Printscreen RTV Pink

Napadač je zatim pobegao u nepoznatom pravcu i za njim policija intenzivno traga. Svedoka ove likvidacije nije bilo, a niko od stanara nije ništa čuo, pa se nagađa da je možda na automatskoj pušci bio prigušivač.

- Muškarac je ubijen u hodniku zgrade, odnosno pred liftom, a zatečen je bez znakova života sa nekoliko ustrelnih i prostrelnih rana, uglavnom u glavu i konstatovana je njegova smrt, rekla je Macura.

Goran R. se nedavno preselio u Beograd, a od ranije poznat je srpskoj policiji.

( EPK/RTV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track