SAČEKUŠA U LAJKOVCU: Pretukli humanitarca i probušili mu arkadu
Foto: Kurir

Maskirane osobe napale Aleksandra Dražića

SAČEKUŠA U LAJKOVCU: Pretukli humanitarca i probušili mu arkadu

Crna Hronika -

Prošlog puta sam imao prelom kolena i teže povrede, a sada mislim da sam manje povređen jer se napad dogodio usred dana u prepunoj ulici, objašnjava Dražić

LAJKOVAC - Aleksandra Dražića, lazarevačkog humanitaraca, pretukla su juče po podne u centru Lajkovca dvojica maskiranih napadača. Ovo je drugi put da je Dražić bio žrtva prebijanja, a na meti napadača našao se i 7. septembra prošle godine, kada je zadobio teške povrede.- Napala su me dvojica muškaraca s kapuljačama i razbila mi arkadu, a imam i podlive na telu. Prošlog puta sam imao prelom kolena i teže povrede, a sada mislim da sam manje povređen jer se napad dogodio usred dana u prepunoj ulici - objašnjava Dražić.Kako kaže, odmah je otišao u Hitnu pomoć, gde su mu povrede sanirane.- Policijski službenici iz Lajkovca došli su u Hitnu pomoć i uzeli mi izjavu, a obaveštene su i kolege iz Lazarevca. Prošlog puta napadači nisu otkriveni - kaže Aleksandar Dražić.

On navodi da ne poznaje osobe koje su ga tukle na ulici.- Iako živim u Lazarevcu, svi znaju da privatno radim u Lajkovcu. Mislim da su me pratili i čekali na tom mestu, ciljano su došli baš tu - izneo je svoje sumnje Dražić.Inače, Aleksandar Dražić je istaknuti humanitarac u Lazarevcu. Tokom akcije „Lazarevčani za Lazarevčane“ uspešno je prikupio pomoć za brojne socijalno ugrožene porodice, odeću i obuću za najsiromašnije, kao i namirnice.J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track