SAČEKUŠA U NOVOM SADU: Izašli iz BMW-a i izrešetali mladića!
Foto: Slađana Stojanović

Mafijaški obračun

SAČEKUŠA U NOVOM SADU: Izašli iz BMW-a i izrešetali mladića!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Dvadesetšestogodišnji D.J. iz Novog Sada teško je ranjen večeras oko 23 sata u sačekuši u novosadskom naselju Grbavica!

Kako Kurir saznaje, obračun se dogodio u Ulici Miše Dimitrijevića, ispred broja 42. Prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac u koga je pucano parkirao je svoj automobil "reno megan" ispred broja 42. Čim je izašao, iz drugog automobila, najverovatnije BMW tamne boje, izašli su suvozač i još jedan muškarac sa zadnjeg sedišta sa fantomakma na glavama! Oni su ispalili više hitaca u mladića, a zatim se automobilom udaljili sa mesta događaja velikom brzinom!

Foto: Slađana Stojanović/Kurir
Foto: Slađana Stojanović/Kurir

Ranjeni je prevezen kolima Hitne pomoći u novosadski Urgentni centar, a zasad nije poznat stepen povreda. Policija je blokirala sve lokalne ulice i veći deo grada i u toku je intenzivna potraga za napadačima.

Ranjeni operisan

- Pacijent je zadobio teške telesne povrede, nakon što je operativno zbrinut nalazi se u jedinici intenzivne nege Urgentnog centra, pod daljim stalnim lekarskim nadzorom - rečeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track