SAHRANJEN KEKIN KUM UBIJEN IZ SNAJPERA: Policija na groblju jurila ubicu
Foto: Kurir

Na Orlovači sahranjen Milomir Jovanović

SAHRANJEN KEKIN KUM UBIJEN IZ SNAJPERA: Policija na groblju jurila ubicu

Crna Hronika -

Ispraćaju Milomira Jovanovića prisustvovao je veliki broj policajaca u civilu, kao i pripadnici privatnog obezbeđenja, interventna pretresala na ulazu

BEOGRAD - Milomir Jovanović Miki (46) iz Vranića, koji je ubijen iz snajpera 14. januara na groblju u Sopotu, sahranjen je juče po podne na groblju Orlovača.Sahrani je, pored Jovanovićevih roditelja, prisustvovalo i oko 200 njegovih prijatelja i rođaka, kao i ljudi iz sveta fudbala, među kojima su bili i Ivan Stevanović, bivši fudbaler Partizana i direktor Borca iz Čačka, i Nikola Mijailović, bivši kapiten Crvene zvezde.

Obezbeđenje... Policijsko vozilo ispred groblja Orlovača u Beogradu
Obezbeđenje... Policijsko vozilo ispred groblja Orlovača u Beogradu

Na Orlovači su primećeni policajci u civilu, a ispred groblja bilo je parkirano i vozilo interventne jedinice. Inspektori su držali na oku okupljene na sahrani, imajući u vidu da je Jovanović ubijen hicima iz snajpera u subotu, nakon sahrane Novaka Todorovića u Sopotu.

- Inspektori su, navodno, legitimisali neke ljude na groblju, a intervenisali su i na ulazu. Pripadnici interventne jedinice su kod jednog od ulaza zaustavili dva automobila. Izvukli su dvojicu muškaraca iz tih kola i maltene ih istresli iz gaća. Skinuli su im jakne i pretresali ih - kaže naš izvor. Pogreb su nadgledali i pripadnici privatnog obezbeđenja, koji su se rasporedili po groblju, zagledali prisutne i pratili šta se dešava.Oproštajni govor držali su Jovanovićev kum Darko, kao i sveštenik iz crkve u Vraniću.- Ime koje dobijemo po rođenju negde nas definiše kroz život. Ti si se zvao Milomir. Takav si i bio, mio i miroljubiv. Svoj mir si često tražio u crkvi. Kad prođete Vranićem i vidite crkvu, setite se Milomira, jer zbog njega crkva svetli - rekao je sveštenik.

Čitulje od Keke i golmanaBAJKO: TREBALO JE DETE DA MI KRSTIŠ!Među 30 čitulja u novinama je i ona koju je dala porodica Dejana Stojanovića Keke, Jovanovićevog kuma. Čitulju je dao i Nenad Grujović, poznatiji kao Crni Gruja.Boban Bajković, bivši golman Crvene zvezde, oprostio se dirljivom porukom.- Moj ćale, gde me sad ostavi, trebalo je dete da mi krstiš! Počivaj u miru.

M. Ivanov - K. Radulović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: PUCNJAVA NA GROBLJU U SOPOTU: Kekin kum izrešetan dok je ulazio u vozilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja