SAHRANJEN MLADIĆ UBIJEN MAČETOM Neutešna supruga: Nemoj da me ostaviš dušo moja!
Foto: Marina Lopičić

Više puta joj pozlilo

SAHRANJEN MLADIĆ UBIJEN MAČETOM Neutešna supruga: Nemoj da me ostaviš dušo moja!

Crna Hronika -
Žrtvu bezazlene saobraćajne svađe, Stevana Katilovića, na večni počinak ispratilo je više od stotinu rođaka, prijatelja i kolega
1 / 4 Foto: Marina Lopičić

BEOGRAD - Stevan Katilović (35) iz Batajnice, koga je kako se sumnja prošlog ponedeljka na sred ulice ubio Petar Knežević (64), sahranjen je u ponedeljka na groblju u Batajnici.

Žrtvu bezazlene saobraćajne svađe na večni počinak ispratilo je više od stotinu rođaka, prijatelja i kolega iz SBB firme u kojoj je radio.

Neutešna u svom bolu bila je njegova supruga Nena, čiji krik tuge nikoga od prisutnih nije ostavio ravnodušnim.

- Nemoj da me ostaviš dušo moja. Hajde ustani ljubavi, ustani milo moje... - jecala je Nena u kapeli oslonjena na krst svog voljenog bića. Koliko je nesrećnoj ženi bilo teško svedoči i činjenica da su je rođaci par puta izvodili iz kapele.

Ništa lakše nije bilo ni Katilovićevoj mami Milici, koja ga je kako kažu rođaci ostavila kao bebu i preudala se u Bosni.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u ponedeljak oko 18 časova u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici, kada je ubijeni Katilović krenuo sa suprugom automobilom „dačija“ i prilikom isparkiravanja naleteo na muškarca koji je išao sredinom puta i nije želeo da se pomeri.

Posle kraće rasprave, muškarac je izvadio mačetu i Katliloviću odsekao nos, a potom ga i ubo u predelu prepona, usled čega je nesrećni mladić preminuo. Osumnjičeni P.K. je uhapšen i u toku je dalja istraga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track