SAHRANJENA UČITELJICA IZ NOVOG SADA: Lekari se i dalje bore za život njenog supruga!
Foto: FB

SAHRANJENA UČITELJICA IZ NOVOG SADA: Lekari se i dalje bore za život njenog supruga!

Crna Hronika -

NOVI SAD/TEMERIN - Komemorcija povodom tragične smrti mlade učiteljice Andrea Šoltiš (26) iz Srbobrana, održana je danas, dva sata pre njene sahrane, u Osnovnoj školi "Jožef Atila" u Novom Sadu.

Suze i neoposiva tuga obeležili su komemoraciju.

-Volela su je deca, ali i roditelji, bila je vredna, divna i odgovorna, svakog dana na posao je dolazila nasmejana. Bila je kolega kakvog je retko sresti - rekle su kolegeDirektor škole Dragan Utržan, kazao je da je ona bila prosvetni radnik za primer, te da su u školi, čim su čuli šta se desilo otišli kod njenih roditelja u Temerin, ali i roditelja njenog supruga Žolta (29) u Srbobranu, gde su videli i njihovo dete, koje ima samo godinu i po dana.

- Muž je u teškom stanju, bore se za njegov život u Urgentnom centru i prema poslednjim informacijama u kritičnom je stanju. Nadamo se da će on preživi, jer ostalo je detence, od godinu i po dana, da ne ostane bez oba roditelje - kazao je Utržan.

Nakon komemorcije, Andreu su na večni počinak na groblju u Temerinu, ispratili pored porodice i mnogobrojni prijatelji.

LEKARI NA NOGAMA NAKON TEŠKE NESREĆE KOD SIRIGA: Muž stradale učiteljice i dalje KRITIČNO

Na sahrani nije bio njen voljeni suprug Žolt koji je i idalje teškog opšteg stanja i nalazi se na Odelenje intezivne nege Urgentnog centra KCV.

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD SIRIGA: Mlada učiteljica stradala dok je išla u školu

Podsetimo, mladi bračni par je i petak ujutru, svojim automobilom "ford fokus", iz zasad neutvrđenih razloga, sleteo sa puta u odvodni kanal i isprevrtao se više puta, usled čega je Andrea ispala i na mestu ostala mrtva, a Žolt koji je vozio zadobio teške povrede i nalazi se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra u Novom Sadu.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track