TEODORINI OTISCI NA SATARI: Sama usmrtila majku i babu!
Foto: Facebook

Istraga

TEODORINI OTISCI NA SATARI: Sama usmrtila majku i babu!

Crna Hronika -
Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu

BEOGRAD - Teodore Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i babu, danas bi trebalo da bude izvedena pred tužioca, koji će odlučivati o pritvoru, dok će njen nevenčani muž Borislav Stamenkov, najverovatnije biti pušten.

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu.

Međutim, on je ipak uhapšen dok se do kraja ne rasvetli koja je bila njegova uloga.

- Ljiljana i Ivanka ubijene su na spavanju, najverovatnije u ranim jutarnjim satima. Kad su policajci, po prijavi Stamenkova, izašli na mesto zločina, u krevetima su zatekli tela koja su već bila pomodrela. Teodora je sedela pored kreveta, nije bila u stanju ni da se pomeri, a kamoli da bilo šta kaže - rekao je izvor Kurira iz istrage.Teodora je prevezena na VMA, gde je utvrđeno da je u krvi imala 3,5 promila alkohola i lekove.- Ona se uspešno oporavlja i trebalo bi da bude prebačena u zatvorsku bolnicu - rečeno nam je na VMA.

(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja