SAMOUBISTVO MESARA Ljubavnica za Kurir: Da sam ostala s njim, ne bi skočio pod voz!
Foto: Stefan Jokic

Ispovest žene zbog koje se ubio mladi mesar

SAMOUBISTVO MESARA Ljubavnica za Kurir: Da sam ostala s njim, ne bi skočio pod voz!

Crna Hronika -
Volela sam ga. Osećam krivicu, nije trebalo da ga ostavim samog, priča Olga Čolak (28), ljubavnica pokojnog Slađana Petrovića (26)

SMEDEREVO - Bila sam u vezi sa Slađanom i volela sam ga. U nedelju ujutru je govorio da će da se ubije, ali mu nisam verovala. Zbog svega što se dogodilo osećam moralnu krivicu jer da sam ostala, on ne bi skočio pod voz. Smirila bih ga i došli bismo kući.Ovim rečima počinje ispovest za Kurir Olga Čolak (28) iz sela Lipe kod Smedereva, ljubavnica mesara Slađana Petrovića (26), koji je zbog neuzvraćene ljubavi izvršio samoubistvo. Olga je ekipu Kurira dočekala uplakana u kući u kojoj živi sa mužem, ćerkom (13) i sinom (11).Sukob u kafiću- Izašli smo u noćni klub u Radincima, tu je bio i bivši dečko moje drugarice. Slađan zna da mi se on nabacivao ranije i bio je ljubomoran, iako je znao da ništa nisam želela da imam sa tim dečkom. Hteo je da ga bije, ali sam ga odvratila od toga. Izašao je iz kluba i rekao da će se ubiti, ali se vratio za 20 minuta - priča Olga.U međuvremenu je za Olgin sto seo mladić na kojeg je Slađan bio ljubomoran.- Kada ga je Slađan video, skočio je na njega, ali je obezbeđenje reagovalo. Ubrzo smo izašli iz kluba i ljutila sam se na Slađana što je napravio scenu. Rekla sam mu da ne želim više da budem sa njim. Raspravljali smo se na pružnoj rampi neko vreme. Držao me je za ruku i terao da ostanem da gledam kako će da se ubije. U međuvremenu je stao jedan kombi. Vozač je počeo da viče da će zvati policiju, ali mu je Slađan rekao: „Nemoj da zoveš nikoga, pustiću je.“ I stvarno, poljubio me je i pustio - kaže Olga Čolak.Ona je potom otišla kući, ne sluteći šta će se dogoditi.- Sumnjala sam da će u želji da me povredi doći kod mog muža da mu kaže za nas dvoje. Međutim, on se ubio - priča naša sagovornica kroz suze.Bila sam mu prva u svemuOna ističe da njen muž nije znao za njeno neverstvo, ali da mu je sve priznala.- Udala sam se iz ljubavi sa 14 godina. Sa Slađanom sam bila drugarica, ali se to kasnije izrodilo u ljubav. Bila sam mu prva u svemu. Bez obzira na to, ubeđivala sam ga da nađe devojku za sebe jer nisam imala nameru da se razvedem. Raskidali smo nekoliko puta: jednom zbog njegovih roditelja, drugi put jer nisam mogla da izdržim njegovu ljubomoru - objašnjava Olga.

Plaši se osudeNIJE OTIŠLA NA SAHRANUSlađan Petrović juče je sahranjen na seoskom groblju.Olga kaže da joj je mnogo teško što nije mogla ode na Slađanovu sahranu jer je svi osuđuju.- Znala sam da je i ranije pokušavao da se ubije, pričao mi je o tome i iz tog razloga sam mislila da neće dići ruku na sebe. Sada se kajem zbog svega - kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track