Prikaži najnovije vesti
Vesna Zmijanac, saobraćajka, Voždovac, foto Zorana Jevtić
Udes na voždovcu

SAOBRAĆAJKA: Auto bivšeg dečka Vesne Zmijanac zakucao se u stub

Crna Hronika 9

Policija traga za vozačem BMW koji je pobegao nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u Ulici Save Maškovića na Voždovcu, nedaleko od zgrade Poreske uprave.

Udes se dogodio juče oko 5.30 sati, kad je vozač udario autobus koji saobraća na liniji broj 50, potom odvalio betonsku banderu i udario u sadnicu drveta. Vozač je nakon toga izašao iz kola i pobegao u nepoznatom pravcu. Sudeći po odvaljenoj betonskoj banderi, BMW se kretao velikom brzinom i pravo je čudo da vozač nije nastradao.

Interesantno je da su u automobilu pronađeni računi na ime Željka Rstića (45), koji je ranije bio u vezi s pevačicom Vesnom Zmijanac. Rstić je juče za Kurir potvrdio da je automobil sa italijanskim registarskim tablicama njegov, ali da on nije upravljao njime u vreme nesreće.
- Automobil jeste moj, tek sam ga kupio, ali ja ga nisam vozio i nisam imao udes - rekao je Rstić, koji je, međutim, odbio da kaže ko je upravljao kolima.

Inače, Željko Rstić bavi se gradnjom i upravo u blizini mesta udesa zida zgradu. U avgustu prošle godine, kako je Kurir pisao, slupao je svoj „audi A6“ kad je izazvao lančani sudar kod Pravnog fakulteta.

Nekad bili u ljubavi... Željko Rstić i Vesna Zmijanac Nekad bili u ljubavi... Željko Rstić i Vesna Zmijanac
(J. R.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir