Prikaži najnovije vesti
Tomislav Ranđelović, hirurgija, Klinički centar, direktor, lekar, Foto: Printscr
NAPAD

SASLUŠANJE U PRVOM TUŽILAŠTVU: Negira da je prebio direktora klinike

Crna Hronika 5

Napad se dogodio u subotu oko podneva ispred kioska na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, a motiv napada je navodno bio nesporazum oko toga ko je bio na redu i nema veze s Ranđelovićevim poslom.

BEOGRAD - Nenad B. (42), koji je uhapšen zbog sumnje da je prebio Tomislava Ranđelovića (63), direktora Klinike za urgentnu hirurgiju u Kliničkom centru Srbije (KCS), negirao je u Prvom osnovnom tužilaštvu da je doktoru zadao nekoliko udaraca.
- Nenad je priznao da je došlo do guranja nakon svađe ispred kioska i da je samo jednom udario doktora. Rekao je da mu nije pretio i da ga je vređao, kao i da mu je zadao nekoliko udaraca kako piše u prijavi - rekao je izvor za Kurir.

Kako navodi naš sagovornik, na predlog Prvog osnovnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak odredila je pritvor kako osumnjičeni ne bi uticao na oštećenog i svedoka.

Podsetimo, napad se dogodio u subotu oko podneva ispred kioska na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, a motiv napada je navodno bio nesporazum oko toga ko je bio na redu i nema veze s Ranđelovićevim poslom. 

Napad su zabeležile kamere, a policija je brzo identifikovala napadača.
- Nepoznati muškarac je počeo da se svađa s doktorom jer je hteo pre njega da obavi kupovinu. Usledila je rasprava i iznervirani čovek je počeo da udara u glavu doktora, posle čega je pobegao. Doktor Ranđelović je zvao policiju, koja je obavila uviđaj - rekao je jedan od očevidaca.

J. S.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir