SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA Ovo je kolac koji je UBICA Jelene Marjanović ostavio na mestu zločina?!
Foto: Privatna Arhiva

SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA Ovo je kolac koji je UBICA Jelene Marjanović ostavio na mestu zločina?!

Crna Hronika -

Drvena palica nalik glogovom kocu pronađena je prislonjena na mermerno obeležje na mestu gde je prošle godine pronađena zverski ubijena pevačica Jelena Marjanović Krsmanović.

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti na nasipu gde pronađena nestala, a potom i zverski ubijena pevačica.

Prošlo je gotovo godinu dana od zločina koji je šokirao čitav region, a o potencijalnim ubicama se raspravljalo na svakom ćošku. Iako su svi bili ubeđeni da su slučaj rešili, policija i dalje traga za ubicom.

Prizor sa drvenom letvom na mestu jezivog ubistva ledio je krv u žilama svakog prolaznika, a po naselju se odmah pronela vest da se ubica vratio na mesto zločina i ostavio oružje.

Čitava situacija je utoliko bila dramatičnija jer policija do danas, uprkos neprekidnim pretragama terena, nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je, međutim, odmah pokazala da je nesrećna žena do smrti izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je jučerašnje otkriće podno njene spomen-ploče zgrozilo svakog očevica.

- Ljudi su ubeđeni da se ubica vratio na mesto zločina i da se na ovaj način ruga svojoj žrtvi, ali i policiji, koja ga do danas nije privela pravdi - ispričao je juče za Kurir jedan od meštana Crvenke.

Zoran sa ćerkicom (Foto: Kurir)
Zoran sa ćerkicom (Foto: Kurir)

Zbog toga što letva neverovatno podsećala na kolac, koji u narodnom verovanju simbolizuje nesmirenu dušu pokojnika, ali i moguće upozorenje da ta smrt neće biti jedina, meštani su s pravom zabrinuti za sopstvenu bezbednost.

U stravičan prizor na nasipu juče su se uverili i reporteri Kurira. Pored letve su stajala i dva osušena buketa cveća, pored kojih je ležala manja drvena cepanica.

- Zaključili smo i da je neko ovo mogao planski da uradi, kako bi obesmislio čitav slučaj, ali i izazvao policiju da ga što pre reši - kazao nam je jedan meštanin.

SVEKRVA ZORICA: Ako ja progovorim, biće zlo

- Svedok koji o ubistvu ne zna ništa i nije mogao mnogo da pomogne s informacijama o zločinu ostavio je istražitelje zatečene pošto se posle završenog saslušanja prisetio da je nedavno čuo kako se Zorica Marjanović svađa s nekim i u žaru rasprave viče: „Samo se ti igraj, ako ja progovorim, neko će u zatvor, najebali ste“. On je tada rekao da ne zna s kim se svađala, ali da zna da su odnosi u kući u Borči potpuno poremećeni posle smrti Jelene - otkriva sagovornik Kurira upućen u istragu.

Zorica Marjanović (Foto: Kurir)
Zorica Marjanović (Foto: Kurir)

Kako navodi, svedok nije mogao da tvrdi s kim se ona svađala, ali veruje da je raspravu vodila s nekim od ukućana.

Uskoro hapšenjaNaš sagovornik podseća da su u poslednjih nekoliko dana otkriveni i novi dokazi, kao i da je u ovom momentu ključni trag DNK koji je ubica ostavio na tanga gaćicama pevačice, najverovatnije u trenutku kada je ona već bila mrtva.

Kako je Kurir pisao, istražitelji su analizom baznih stanica i mobilnih brojeva osoba koje se povezuju sa zločinom otkrio ko je bio u blizini Jelene, ali i nasipa u Crvenki kod Borče, u kom je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine.

- Očekuje se da svi rezultati novih detaljnih analiza budu kompletirani i poslati Višem tužilaštvu, koje potom treba da da zeleno svetlo policiji da krene u akciju i uhapsi ubicu i dvojicu njegovih pomagača u prikrivanju zločina - otkriva sagovornik upućen u istragu.

HOROR NA MESTU ZLOČINA: Ubica Jelene Marjanović ostavio kolac na spomen-ploči?!

SVEKRVA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ PRETI: Ako progovorim, BIĆE ZLO!

VELIKI PREOKRET U ISTRAZI, UBICU HAPSE ZA 10 DANA: Zoran Marjanović otkrio šokantnu informaciju!

SVEKAR OTKRIO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ: Progovorio o stravičnom zločinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track