SEKSUALNI MANIJAK: U javnom toaletu silovao maloletnu rođaku!

Uhapšen Zaječarac

SEKSUALNI MANIJAK: U javnom toaletu silovao maloletnu rođaku!

Crna Hronika -
Kad je zadovoljio svoje niske porive napasnik je devojčicu izbacio iz WC-a i pobegao. Uplakano dete, zanemelo od jada primetili su prolaznici i pozvali policiju i Hitnu pomoć

ZAJEČAR - Dvadesetčetvorogodišnji Franc Kostić iz Zaječara,uhapšen je večeras pod sumnjom da je u popodnevnim satima na ovdašnjem parku Kraljevica silovao šesnaestogodišnju rodjaku. Reč je o učenici Specijalne škole ,,Jelena Majstorović,, u koju je napasnik sačekao posle popodnevne nastave u školi i poveo navodno, zbog lepog vremena, da prošetaju šumovitim parkom na Kraljevici.

Ne sumnjajući u rodjaka devojčica je pošla s napasnikom što je on zloupotrebio čim su zašli u šumarak, van pogleda prolaznika.

Kostić je uvukao devojčicu u obližnji WC i počeo da je svlači. Iznenadjena devojčica je počela da se brani što je naljutilo napsnika pa je počeo da je udara dok nije zaćutala, da bi je potom silovao.

Kad je zadovoljio svoje niske porive napasnik je devojčicu izbacio iz WC-a i pobegao. Uplakano dete, zanemelo od jada primetili su prolaznici i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Zaječarska policija je reagovala munjevito i posle jednog sata lišila slobode napasnika. Drznik nije poricao svoj sramni čin pravdajući se da je sve bilo dobrovoljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track