SIN (27) MONSTRUM: Prerezao majci vrat, pa otišao kod devojke na kafu!
Foto: Nebojša Mandić

Uhapšen zbog jezivog pokušaja ubistva

SIN (27) MONSTRUM: Prerezao majci vrat, pa otišao kod devojke na kafu!

Crna Hronika -
STRAŠNO Misleći da je ubio Mariju B. (52), njen sin Aleksandar (27) ostavio ju je na ulici, a potom skinuo svu odeću sa sebe i u gaćama se vratio u stan, gde ga je čekala devojka

BEOGRAD - Aleksandar B. (27) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije majku Mariju B. (52).

On je nesrećnoj ženi skoro prerezao vrat, ali je Marija preživela jer su je slučajni prolaznici pronašli kada je uspela da dopuže do trotoara.Zločin se dogodio u sredu uveče na Vinogradskom vencu na Ceraku, a inspektori čukaričke policije su iste noći uhapsili osumnjičenog. Motiv zločina za sada je nerazjašnjen.- Marija B. i njen suprug Mile B. (55) vozili su se automobilom po gradu. Onda je Aleksandar pozvao oca na mobilni i rekao mu da on i majka dođu na Cerak. Marija je po dolasku izašla iz kola i krenula da šeta sa sinom, ali su odjednom počeli da se prepiru. Marijin suprug je u međuvremenu izašao iz kola i otišao - kaže izvor Kurira.Aleksandar B. je ubrzo nasrnuo na majku.- Rekla mu je: „Zašto me guraš“, a on je potom izvadio nož i posekao je duž čitavog vrata. Misleći da ju je preklao, skinuo je krvavu odeću sa sebe i zajedno sa nožem bacio na jednu poljanu. Ostao je samo u boksericama, seo u kola i otišao u stan koji se nalazi u blizini. Tamo ga je čekala devojka, a on je s vrata otišao da se istušira. Njegov otac Mile došao je do stana, uzeo automobil i odvezao se - kaže naš sagovornik, dodajući da tek treba da se utvrdi da li je Marijin suprug video zločin, ali nije prijavio sina.Prema rečima našeg izvora, teško ranjenu Mariju minuti su delili od smrti.- Poslednjim atomima snage uspela je samo da pomene sina i muža i kaže adresu na kojoj stanuju. Mnogo je krvarila. Da je nismo na vreme, našli sigurno bi umrla - kaže izvor Kurira.Policajci su odmah otišli u stan Marije B., u kom su zatekli Aleksandra B. i njegovu devojku.- Inspektorima je rekao da su njegovi roditelji otišli na Zlatibor. Sve vreme je bio hladan, uopšte se nije uzrujavao kad su mu rekli da mu je majka povređena, što je bilo veoma čudno. Policajci su stupili u kontakt sa Marijinim mužem Miletom, koji je rekao da je njegova žena otišla do ambasade. Otac je nađen u Lipovici, a sin je ubrzo priznao da je pokušao da ubije majku - rekao je naš izvor.

Hitno operisanaREZ 15 CENTIMETARAMarija B. kolima Hitne pomoći prevezena je na VMA, gde je odmah operisana. Kako saznajemo, žena je bila na ivici smrti kad je primljena u bolnicu. Nakon višesatne operacije lekari su uspeli da stabilizuju njeno stanje. Imala je posekotinu na vratu od 15 centimetara, oko joj je bilo modro i otečeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track