SIN POLICAJCA UBIO MLADIĆA (24): Izrešetao ga sa pet metaka!
Foto: Ste

Tragedija u Inđiji

SIN POLICAJCA UBIO MLADIĆA (24): Izrešetao ga sa pet metaka!

Crna Hronika -
Dušan Vlašić (22) posle svađe ispalio u Miodraga Mirića (24) tri hica u noge i dva u glavu

INĐIJA - Dušan Vlašić (22), sin policajca iz Inđije, ubio je Miodraga Mirića (24) ispred kafića „Zeka Rodžer“. Vlašić se predao 12 sati posle zločina, dok je Mirić preminuo na licu mesta.Kako saznajemo, Miodrag Mirić je u kafić došao u ponedeljak uveče sa prijateljima. U toku večeri ga je Vlašić pozvao telefonom i on je izašao ispred kafića.Otišao kući po pištolj- Mladići su se tu posvađali i potukli, a Vlašić je otišao do kuće i uzeo pištolj. Kada se vratio, Miodrag je već odlazio iz lokala. Ponovo su se potukli i on mu je najpre ispalio tri metka u noge, a kada je nesrećni momak pokušao da pobegne, zapucao je u njegovom pravcu i sa dva metka ga pogodio u glavu. Meštani koji su se našli u blizini pokušali su da pomognu Miriću, ali je pomahnitali Vlašić počeo da puca i na njih - kaže izvor blizak istrazi. Nakon toga je pobegao, ali se u pratnji advokata juče predao.

Zločin... Mesto na kom je upucan Mirić
Zločin... Mesto na kom je upucan Mirić

Kako saznajemo, Dušan Vlašić je sin policajca. U porodičnoj kući živi sa majkom, braćom i njihovim suprugama.- Dušan jeste problematičan, ali nismo očekivali ovako nešto. Najgore od svega je što poznajemo porodicu Mirić i znamo da je Mića bio dobar mladić - kroz suze nam je rekla rođaka Vlašića. Ona je dodala da ne zna šta je mogao da bude motiv ubistva.- Pretpostavljam da su se poznavali odranije, ali nisam čula da je Dušan ikada imao nekakav problem sa njim. Svi smo znali da se Dušan povremeno drogira i uvereni smo da je zločin počinio u takvom stanju - potreseno nam je ispričala rođaka. Ona je navela da su se zaprepastili kada su čuli za zločin.- Dušanova braća su besna na njega. Ovaj stariji bi se od muke zapalio - kazala nam je rođaka.Nije smeo to da uradiIspred njihove kuće zatekli smo i Dušanovog starijeg brata.- Šta da vam kažem kad mi je brat idiot! Ovo nije smeo da uradi - naveo je mladić i ušao u kuću.U domu Mirića juče su se našli brojni rođaci i prijatelji.- Ni mi ne znamo šta se tačno dogodilo, samo su nam javili da je naš Mića ubijen - rekao nam je Miodragov teča.Porodica Mirić je u Inđiji poznata kao dobra i vredna. Prema rečima komšija, oni se bave uzgojem bikova.- Miodrag je radio sa braćom, tako vredne dece u okolini nema. Jadni roditelji, šta ih je snašlo - ispričale su komšije.

Ubica poznat policijiBIO U ZATVORU ZBOG TUČEDušan Vlašić je odranije dobro poznat policiji. Kako Kurir saznaje, on je bio nekoliko puta hapšen i osuđivan, a u zatvoru je proveo nekoliko meseci zbog povreda koje je naneo drugu u tuči.- Vlašić je hapšen zbog narkotika, oružanih pljački i tuče. Nedavno je u centru grada brutalno pretukao mladića, koji je nakon toga operisan - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track