ŠIPKOM JOJ RAZBIJENA LOBANJA: Suprug brutalno ubio ženu?
Foto: M.M.

Stravičan zločin u naselju Medoševac u Nišu

ŠIPKOM JOJ RAZBIJENA LOBANJA: Suprug brutalno ubio ženu?

Crna Hronika -
Goran Živković (52) inscenirao premetačinu kako bi smrt supruge Jasmine (48) svalio na navodne razbojnike!

Živković (52) je uhapšen sinoć zbog sumnje da je juče ujutru usmrtio svoju suprugu Jasminu Živković (48) u njihovoj porodičnoj kući u niškom naselju Medoševac.Nesrećna Jasmina je oko osam sati pronađena nasmrt pretučena metalnom šipkom u krevetu, u Ulici Moše Pijade, u niškom naselju Medoševac.- Osumnjičenom za teško ubistvo je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje do 48 sati - potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Istraga... Policija odvela na saslušanje Jasmininog supruga Gorana
Istraga... Policija odvela na saslušanje Jasmininog supruga Gorana

Zadobio lakše povredePolicija je zatekla telo Živkovićeve s većim brojem povreda, a njen muž je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede. Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo fingirano.Na Gorana je pala sumnja da je on izvršilac stravičnog zločina zbog tragova pronađenih na licu mesta, kao i zbog izjava svedoka da je prema ženi bio nasilan.- Pustite me da je vidim, jao, moje čedo, ko li mi te ubi?! Šta će majci život kad tebe više nemam - zapomagala je majka Srbijanka ispred kuće nakon što je pronađeno telo njene ćerke.Nakon vesti da im je ćerka ubijena Srbijanka i njen suprug Miodrag došli su na mesto zločina iz sela Jesenice, u kojem žive. Policija je majku teškom mukom sprečila da uđe u kuću u kojoj je došlo do krvoprolića. Ona nije odustajala od namere da poslednji put vidi ćerku i sve vreme ju je očajno dozivala dok joj nije pozlilo.

Očajni... Jasminini roditelji
Očajni... Jasminini roditelji

Komšija Ljubiša Mirković zvani Buca, koji se prvi našao na mestu tragedije, kaže da je prizor bio užasan.Dozivao upomoć- Čuo sam da neko doziva upomoć. Potrčao sam ka Goranovoj kući i zatekao ga kako sedi ispred kuće, izgledao je povređeno, ali sam pomislio da je pao s terase. On mi je kazao: „Neko me udari.“ Pitao sam ga za ženu, a on mi je kazao da Jasmina spava. Utrčao sam kod nje u sobu i video je na krevetu. Nisam znao da je mrtva, počeo sam da je dozivam, tek kad sam video da joj je glava potpuno krvava, shvatio sam da joj nema pomoći, pa sam pozvao policiju - kaže Mirković i nastavlja:- Moguće je da su ih napali razbojnici, oni i stariji sin radili su u Sloveniji, a povremeno je tamo odlazio i mlađi. Došli su prekjuče kući, mislim zbog neke svadbe. Kako mi je Goran rekao, on je jutros odvezao sina do stanice jer je morao u Beograd po neku vizu, a za to vreme su im razbojnici upali u kuću.Prema priči rođaka, Goran i Jasmina su prethodne večeri bili u tazbini kod njenih roditelja u Šainovcu. Vratili su se kasno i niko nije bio prisutan u porodičnoj kući osim njih dvoje.- Njihov sin je spavao u komšiluku kod devojke i otac ga je odatle odvezao - kažu naši sagovornici.

Trbuhom za kruhomOTIŠLI U SLOVENIJU DA RADEŽivkovići su se u Niš doselili iz sela Jasenice, a Jasmina je poreklom iz Šainovca kod Doljevca.- Živkovićevi roditelji su svojevremeno kupili kuću u izgradnji u Medoševcu koju je posle njihove smrti Goran s Jasminom nastavio da dograđuje. Nakon što su pre pet-šest godina ostali bez posla u Nišu, najpre je Goran, koji je elektrovarilac, a zatim i njegova žena, otišli su u Sloveniju. Jedan sin im se pridružio, a drugi je odlazio povremeno - kazala je komšinica Branislava Petrović.

Nije pronađeno oružjeŠIPKOM JOJ RAZBIJENA LOBANJA?Prema izvoru iz istrage, Jasmina je ubijena s nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Pretpostavlja se da je reč o nekoj metalnoj cevi ili šipki. Policija je juče pretražila okolinu kuće, ali tako nešto nije nađeno. Goran je inače varilac i radi s metalom, što usmerava sumnju na njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track