SLATKI GREH: Brenina drugarica član auto-mafije!

Bogatašica iz Novog Sada završila u zatvoru

SLATKI GREH: Brenina drugarica član auto-mafije!

Crna Hronika -
Među 20 osoba uhapšenih u međunarodnoj akciji razbijanja bande kradljivaca kola nalazi se i novosadska trendseterka i stilistkinja Tatjana Mioković, prijateljica brojnih estradnih ličnosti

NOVI SAD - Među dvadeset uhapšenih osoba u međunarodnoj policijskoj akciji, u kojoj je razbijena banda koja se bavila krađom i prodajom skupocenih automobila, nalazi se i Tatjana Mioković iz Novog Sada, inače jedna od najboljih drugarica Lepe Brene.Kako saznajemo, pored poznate pevačice, Tatjana Mioković je bliska prijateljica i s Marijanom Mateus, bila je prisna i s njenom pokojnom sestrom Jasminom Opačić, potom sa Milutinom Mrkonjićem i Anom Bekutom, Šabanom Šaulićem, Sašom Popovićem, Gocom Božinovskom, Zoricom Brunclik i Kemišom...- Grupa u Srbiji, čija je Tatjana član, bila je zadužena za falsifikovanje isprava i prekucavanje brojeva šasija. Inače, u pitanju je osoba koja živi glamuroznim životom i navodno je prilično bogata. S Brenom je zajedno letovala u Tajlandu - kaže za Kurir izvor iz istrage i navodi da je uhapšen i njen partner Zoran Janković.Prijatelji Miokovićeve su šokirani njenim hapšenjem.- Ona je bogata, ne znam zašto bi se bavila time. Tatjanu zna ceo Novi Sad, druži se s pola estrade. U luksuznom restoranu u Novom Sadu često organizuje raskošne zabave, a redovan je gost na ekskluzivnim privatnim partijima. Često je vodila svoje prijateljice na putovanja po zemlji i inostranstvu. Obožava da izlazi, i to isključivo na skupa mesta - pričaju poznanici uhapšene Novosađanke.Podsetimo, u akciji srpske, mađarske i slovačke policije uhapšeno je 20 osoba, a u tri države zaplenjeno 39 kradenih vozila.- Organizovana kriminalna grupa je, kako se sumnja, imala striktno određene uloge: grupa koja je radila u Mađarskoj naručivala je i prodavala vozila, u Slovačkoj su ih krali, a u Srbiji su se bavili izradom falsifikovanih isprava i prekucavanjem brojeva šasija. Četiri radionice, koje su identifikovane u Srbiji, kako se sumnja, bavile su se izradom lažnih dokumenata i prekucavanjem šasija. Hapšenjem su obuhvaćene i tri firme koje su se bavile špedicijom - navode iz policije.Na teritoriji Srbije uhapšeno je devet osoba i zaplenjeno 29 vozila, od kojih je za devet potvrđeno da imaju falsifikovane šasije i lažne papire za uvoz. Svih devetoro uhapšenih, među kojima i Miokovićeva, saslušano je u Tužilaštvu za organizovani kriminal i određen im je pritvor.

REAKCIJELepa Brena Nije se javljala na telefon.Goca Božinovska- Ona je moja izuzetna drugarica. Otkad sam čula šta se desilo, ne mogu da prestanem da plačem. Ovo je njen prvi susret s policijom i sigurna sam da je u pitanju greška. Ona je iz jedne fine i bogate porodice, jedinica je. Roditelji joj više nisu živi, nasledila je njihov novac. Nema razloga da se bavi nelegalnim poslovima - kaže pevačica.Dejan Nestorović- Tatjana mi je ostala u lepom sećanju, s njom je bilo lepo raditi i sarađivati.Milutin Mrkonjić Javio se, ali je posle dve sekunde prekinuo vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track