SLAVILI FARMU: Maneken silovao drugaricu posle žurke

Saznajemo: Policija uhapsila Nikolu Jovanovića

SLAVILI FARMU: Maneken silovao drugaricu posle žurke

Crna Hronika -
Zaštitno lice jedne domaće modne kuće sumnjiči se da je zlostavljao Beograđanku R. Š. (25). Sve se dogodilo posle žurke na kojoj su slavili ulazak manekena Radeta Lazića u „Farmu“

BEOGRAD - Maneken Nikola Jovanović (25), zaštitno lice jedne domaće modne kuće, uhapšen je zbog sumnje da je silovao školsku drugaricu, Beograđanku R. Š. (25)!Kako Kurir nezvanično saznaje, Jovanović se sumnjiči da je R. Š. seksualno zlostavljao u noći između ponedeljka i utorka, posle proslave koju je njegov drug Rade Lazić, takođe maneken, napravio povodom ulaska u rijaliti „Farma“.- Drugarica devojke je sutradan pozvala policiju i prijavila šta se dogodilo u stanu u Ostružnici. R. Š. je otišla kod lekara, koji su joj konstatovali povrede genitalija, ali i modrice po rukama i vratu - kaže izvor Kurira iz istrage.Zvala ga da prespavaPolicija je istog dana uhapsila Jovanovića, koji, kako saznajemo, tvrdi da ništa od onoga što je ispričala oštećena, s kojom se godinama družio, nije tačno.- Ona je histerična, sve je izmislila. Trebalo je da budem na kastingu, a zbog toga što me držite ovde propustio sam ga - navodno se bunio maneken posle hapšenja.Jovanović je, međutim, na saslušanju kod tužioca pristao da ispriča svoju verziju događaja, po kojoj je devojka njega navela na seks. Kako saznajemo, on je priznao da je na žurku prijatelja Radeta Lazića sam pozvao R. Š. i njenu drugaricu, a da je posle žurke, koja je održana u stanu u Žarkovu, odvezao R. Š. do njenog stana u Ostružnici. Prema njegovim tvrdnjama, ona ga je pozvala da ostane i prespava kod nje jer su dugogodišnji prijatelji i tada su navodno samo pokušali da imaju seksualni odnos.- Ušao sam u kupatilo da se istuširam, a ona je došla da mi donese peškir. Bila je u tankoj, kratkoj, providnoj spavaćici. Zajedno smo ušli u kadu i prskali se tušem, a onda sam je odneo na krevet. Spala joj je bretela, pitala me je da li mi se dopadaju njene grudi. Skinuo sam joj gaćice i pokušao da imam odnos s njom, ali sam vrlo brzo odustao jer smo prijatelji - ispričao je, prema nezvaničnim informacijama, maneken.Lagao da je homoseksualacOn je tvrdio da je R. Š. tada poludela, počela da viče i da mu je čak udarila i šamar. Kako je rekao, da bi je smirio, slagao je da ne može da ima seks s njom jer je homoseksualac.- Ponavljala je da nisam smeo to da joj uradim, kao i da će da mi uništi i život i karijeru. Šta je mislila pod tim shvatio sam kad je ujutru policija došla po mene - ispričao je navodno uhapšeni maneken.

U njegovu čast pravili žurku... Učesnik „Farme“ Rade Lazić
U njegovu čast pravili žurku... Učesnik „Farme“ Rade Lazić

Maneken PerovićLAŽNO PRIJAVLJEN ZA SILOVANJEManeken Damjan Perović, podsetimo, bio je uhapšen u junu 2011. zbog sumnje da je brutalno zlostavljao i silovao poznanicu u njenom stanu u Beogradu. U pritvoru je proveo više od godinu dana, ali je na suđenju utvrđeno da silovanja nije ni bilo i da je devojci naneo lake telesne povrede, zbog čega je osuđen na devet meseci zatvora.

Određen mu pritvor 30 danaPLAŠI SE DA BUDE S KRIMINALCIMAViši sud u Beogradu juče je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana Nikoli Jovanoviću zbog opasnosti od uticaja na svedoke. Kako nezvanično saznajemo, Jovanović je molio sudiju da ga ne šalje u pritvor jer se plaši da bude među kriminalcima.

ČinjeniceRAZLIČITE PRIČEJutro posle napada R. Š. je otišla kod lekara, koji su joj konstatovali povrede genitalija i modrice po rukama i vratu. Njena drugarica prijavila silovanjeManeken na saslušanju tvrdio da je odustao od seksa sa R. Š. jer su prijatelji, nakon čega mu je ona zapretila da će mu uništiti život i karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track