SLOMIO DEVOJČICI LOBANJU PA POBEGAO? Na trenutak sam se okrenula a moje dete je LEŽALO BEZ SVESTI

JEZIVO

SLOMIO DEVOJČICI LOBANJU PA POBEGAO? Na trenutak sam se okrenula a moje dete je LEŽALO BEZ SVESTI

Crna Hronika -

ALEKSINAC - Osmogodišnja M. J. teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi nadomak svoje kuće u Ozrenskoj ulici u Aleksincu kad se vraćala iz škole. Tragedija se dogodila u petak po podne pod još nerazjašnjenim okolnostima, jer neposrednih očevidaca nema iako je s detetom bila njena majka Aleksandra.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je devojčicu oborilo vozilo, usled čega je zadobila prelom lobanje i potres mozga, pa je zadržana na lečenju na Klinici za neurohirurgiju niškog Kliničkog centra.

- Ulica u kojoj živimo je veoma prometna, uska je i nema trotoara. Baš iz tog razloga uvek sačekam ćerku kad se vraća iz škole, što sam uradila i u petak. Pritrčala mi je i pohvalila mi se da je dobila peticu iz srpskog. Nastavile smo putem zajedno, ona je čavrljala, a kad smo došle do komšijskog dvorišta, htela je da ubere ružu koja je virila iz ograde. Rekla sam joj da ću joj ja ubrati cvet da se ne bi povredila zbog trnja. Dok sam brala ružu, bila sam joj okrenuta leđima, i to je trajalo nekoliko sekundi. Sledeće što sam videla bilo je moje dete na betonu bez svesti - opisuje tragediju očajna majka.Devojčicu su, kako kaže, jedva uspeli da povrate, a po prijemu u bolnicu rečeno je da joj je slomljena lobanja i da ima potres mozga.

- Zanima me zašto je vozač pobegao i očekujem da će ga policija ubrzo privesti - kazala je majka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je Srbija zaštićena od sajber napada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track