SLUČAJNO UBIO ŽENU DOK JE KUVALA KAFU: Jeziv splet okolnosti zbog kojih je Danijela preminula
Foto: Zoran Šaponjić

Sahrana u Novom Pazaru

SLUČAJNO UBIO ŽENU DOK JE KUVALA KAFU: Jeziv splet okolnosti zbog kojih je Danijela preminula

Crna Hronika -

Vladan Pantović (47) iz Novog Pazara prisustvovao poslednjem ispraćaju supruge Danijele, koju je slučajno usmrtio iz puške

NOVI PAZAR - Vladan Pantović (47) iz Novog Pazara, koji je hicem iz lovačke puške slučajno ubio svoju suprugu Danijelu (38), juče je nakratko pušten iz policijskog pritvora kako bi prisustvovao njenoj sahrani. MUP je prihvatio njegovu molbu i Pantović je nakon pogreba vraćen u pritvor.Vladan je, očajan, s najbližim članovima porodice teško hodao iza kovčega s telom supruge.Troje dece bez majke- Jako mu je teško, neopisivo... Ne može da oprosti sebi šta je uradio, ne može da prežali Danijelu, koju je jako voleo, s kojom je živeo u divnom, skladnom braku, uz troje dece koje su izrodili. Nema za njega teže kazne od ovoga što se desilo njegovoj divnoj porodici - rekao nam je juče jedan od rođaka.

Vladan pokazivao drugu pušku pa slučajno pucao
Vladan pokazivao drugu pušku pa slučajno pucao

Tragedija Pantovićevih potresla je čitav Novi Pazar, juče je u koloni, koja je pošla od kuće Pantovića do groblja na Šestovu, bilo mnogo rodbine, prijatelja, drugova...Prema nezvaničnim informacijama, Vladanu će, pošto sa sahrane bude vraćen u pritvor, on biti produžen na 30 dana zbog daljih istražnih radnji. Biće najverovatnije optužen za ubistvo iz nehata.

On je, inače, saslušan u policiji posle nesreće, ali je, po našim informacijama, s njim bilo jako teško komunicirati.- Čovek je očajan. Prosto nije mogao da objasni šta se dogodilo - kaže naš izvor iz istrage.Nosio ju je na rukamaNesreća se u ponedeljak u 22.40 časova u dnevnoj sobi porodične kuće Pantovića, u trenutku kad je Vladan, koji je inače lovac i ljubitelj naoružanja, prijatelju pokazivao novi optički nišan na lovačkoj malokalibarskoj pušci. Došlo je do slučajnog opaljenja i metak je Danijelu, koja je vrisnula i pala, pogodio pravo u srce. Vladan je svoju suprugu na rukama izneo do kola, a onda do najbliže bolnice, ali, nažalost, pomoći joj nije bilo.

Zla sudbinaPREŽIVELA BI DA JE SPUSTILA RUKU!Kako saznajemo, u trenutku kad je odjeknuo pucanj, Danijela je pogođena s leve strane rebara, metak joj je prošao pravo kroz srce, i to u trenutku kad je nesrećna žena podigla levu ruku da nešto dohvati. Da ruka nije bila podignuta, malokalibarski metak možda bi ostao u kosti ruke...

Zoran Šaponjić

BONUS VIDEO - Protest roditelja nestale Barbare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track