SMRT DEVOJKE U BEOGRADU: Moja ćerka otišla je u kafanu, uzeli su joj dušu na silu

Otac svirepo ubijene devojke za Kurir

SMRT DEVOJKE U BEOGRADU: Moja ćerka otišla je u kafanu, uzeli su joj dušu na silu

Crna Hronika -
Izašla je sa prijateljima u provod, a neko joj je polomio lobanju, kaže Jovan Antić, otac Aleksandre Antić (23), koja je nasmrt pretučena i izbačena iz kola

BEOGRAD - Moja ćerka otišla je s prijateljima vesela u grad, ne znam ko ju je nasmrt pretukao - kaže Jovan Antić, otac Aleksandre Antić (23), koja je u subotu ujutru nasmrt pretučena i izbačena iz automobila u pokretu ispred zgrade Hitne pomoći u Beogradu.Kako Kurir saznaje, tri osobe privedene su zbog sumnje da su umešane u ovo brutalno ubistvo. Policija utvrđuje da li su one na bilo kakav način učestvovale u zločinu.Troje privedenoJovan, koji je bivši policajac, kaže za Kurir da je Aleksandra u petak uveče izašla u grad sa dvojicom drugova.- Bila je veoma raspoložena, spremala se ceo dan za taj izlazak. Oko 21 sat po nju je došao drug Kaleo i još jedan mladić. Kasnije im se priključila i drugarica. Rekla mi je da ne brinem, da idu u kafanu - kaže kroz suze Jovan, koji je samohrani otac.

Ubijena... Aleksandra Antić
Ubijena... Aleksandra Antić

On objašnjava da su mu u subotu uveče policajci rekli da mu je ćerka ubijena.- Saznao sam da je bila neka gužva u toj kafani, da je izbila tuča i da ju je neko izbacio iz kola u pokretu kod Hitne pomoći s teškim povredama glave. Navodno je već tada bila mrtva. Ne znam kako se sve dogodilo, ko mi je i zašto ubio dete - priča očajni Jovan i dodaje:- Znam da joj je taj Kaleo prijatelj, da je trenutno u zatvoru i da je dobio vikend odsustvo. Ne znam tu devojku koja im se pridružila. Moja Aleksandra ima trogodišnje dete, ali su joj ga oduzeli iz Centra za socijalni rad i trenutno je u jednoj hraniteljskoj porodici. Ostao sam sam jer mi je i supruga umrla.Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim ubistvom, a više informacija biće poznato tek nakon završene obdukcije i DNK analize.Brutalno prebijena- U prvi mah sumnjalo se i da je devojku pregazio automobil. Međutim, utvrđeno je da je Aleksandra brutalno pretučena palicom ili štanglom. Napadač ju je zverski udarao po glavi, lobanja joj je bukvalno bila smrskana - kaže izvor Kurira iz istrage.Podsetimo, Aleksandra je s drugaricom i dvojicom mladića bila u jednom klubu na Medakoviću, a ubijena je odmah po izlasku iz lokala.- U policiji je saslušana i Aleksandrina drugarica, koja je juče ujutru puštena. Međutim, ubrzo po izlasku pobegla je od kuće - kaže naš sagovornik.(N.G. - J. R. - Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track